Business | Chocola-Tuti
Chocola-Tuti logo business

Op zoek naar een onvergetelijk teambuilding event voor het hele bedrijf? Het kwartaal afsluiten met een originele ‘merci’ aan het personeel? Of op zoek naar een toffe manier om secretaressedag te vieren?

Natuurlijk kan je op de oude, vertrouwde formules rekenen: een hapje eten met het team of met z’n allen op vrijdagavond richting de bowling trekken voor wat gezonde competitie. Maar waarom niet eens voor iets anders kiezen? Werken met chocolade brengt je creatieve kant boven en geeft je de kans om je collega’s op een andere manier te leren kennen. Chocolade is natuurlijk gekend voor haar ontspannende en gelukzalige krachten – dus waarom niet met z’n allen genieten? Jullie nemen je eigen creaties mee naar huis dus het plezier duurt nog lang voort.

Ons Chocoladehuis is volledig afgestemd op groepen van 8 tot 33 personen. Dankzij onze verschillende ruimtes kunnen we – indien nodig – een grote groep in kleinere groepjes verdelen die tegelijkertijd een andere workshop of proeverij kunnen doen. Na een uurtje wisselen we weer zodat iedereen dezelfde unieke totaalervaring geniet.

Een proeverij met bier en chocolade of eerder een vegan chocolade workshop? Zelf aan de slag gaan om je hartige lunch mét chocolade voor te bereiden in onze keuken of eventueel afsluiten met een foodpairing met whisky of thee? Check!

Je workshop koppelen aan een meeting vooraf? Geen probleem, de link met chocolade is nooit ver weg!

Ben je met een grote groep? Geen probleem, wij komen ook buitenshuis, over heel het land. Workshops zijn tevens mogelijk in het Frans en het Engels. Werken met een tolk is geen probleem.

Ben je curieus naar het aanbod, neem dan een kijkje bij onze Chocola-Tuti Friends.
Neem zeker contact met ons op voor een voorstel op maat van jouw onderneming.