Business • Chocola-Tuti
Chocola-Tuti logo business

Op zoek naar een onvergetelijk teambuilding event voor het hele bedrijf? Het kwartaal afsluiten met een originele ‘merci’ aan het personeel? Of op zoek naar een toffe manier om secretaressedag te vieren?

Natuurlijk kan je op de oude, vertrouwde formules rekenen: een hapje eten met het team of met z’n allen op vrijdagavond richting de bowling trekken voor wat gezonde competitie. Maar waarom niet eens voor iets anders kiezen? Werken met chocolade brengt je creatieve kant boven en geeft je de kans om je collega’s op een andere manier te leren kennen. Chocolade is natuurlijk gekend voor haar ontspannende en gelukzalige krachten – dus waarom niet met z’n allen genieten? Jullie nemen je eigen creaties mee naar huis dus het plezier duurt nog lang voort .

Heb je een grote groep deelnemers en wil je hen in groepjes verdelen? Dan bieden we eveneens andere workshops en proeverijen aan, echter de link met chocolade is nooit ver weg! Een proeverij met bier en chocolade of misschien zelfs een vegan workshop? Check!
Ben je curieus naar het aanbod, neem dan een kijkje bij onze Chocola-Tuti Friends.

Neem zeker contact met ons op voor een voorstel op maat van jouw onderneming.