Missie & Visie | Chocola-Tuti

Missie

cupcake

Chocola-Tuti is een uniek chocoladeconcept waarbij we mensen de geheimen van chocolade zelf laten beleven in leuke workshops.

Chocola-Tuti Business: Gezellige teambuildings voor bedrijven, zowel kleine als grote groepen. Meetingruimte en aangepaste catering.
Chocola-Tuti Academy: De link met chocolade is nooit ver weg. Een proeverij met bier of thee en chocolade, maar ook desserten, kook en BBQ workshops, vegan of bloemen.
Chocola-Tuti Kids: Verjaardagsfeestjes voor kleuters, kinderen en tieners.
Chocola-Tuti Fun: Vrijgezellenfeesten, familieworkshop, studenten, scholen,..

Bij elke workshop die we geven, willen we onze passie en verwondering over chocolade aan je doorgeven. Bij Chocola-Tuti kan iedereen de wondere wereld van chocolade leren ontdekken door er zelf eenvoudig mee aan de slag te gaan.

Visie

cupcake

Bij Chocola-Tuti willen we iedereen de wondere wereld van chocolade laten ontdekken. In elke workshop gaan we in mensentaal en zonder vakjargon de geheimen van chocolade eenvoudig vertalen.

Met jouw creativiteit en onze kennis willen we je chocolade laten voelen, proeven en beleven. Het is onze passie en doel om jou te leren je eigen prachtige creaties te maken waar je oprecht fier op mag zijn.