Missie & Visie • Chocola-Tuti

Missie

cupcake

Chocola-Tuti is een uniek chocoladeconcept waarbij ik mensen de geheimen van chocolade zelf laat beleven in leuke workshops.

Met Chocola-Tuti Kids organiseer ik verjaardagsfeestjes voor kinderen.
Met Chocola-Tuti Fun geef ik workshops aan volwassenen.
Met Chocola-Tuti Business bied ik een aanbod volledig op maat van bedrijven (zowel kleine als grotere groepen van collega’s).
En de Chocola-Tuti Academy is voor mensen die er maar niet genoeg van kunnen krijgen en nog andere leuke thema’s willen volgen zoals bier en chocolade, thee en chocolade,…

Bij elke workshop die ik geef, wil ik mijn passie en verwondering over chocolade aan je doorgeven. Bij Chocola-Tuti kan iedereen de wondere wereld van chocolade leren ontdekken door er zelf eenvoudig mee aan de slag te gaan.

Visie

cupcake

Bij Chocola-Tuti wil ik iedereen de wondere wereld van chocolade laten ontdekken. In elke workshop ga ik in mensentaal en zonder vakjargon de geheimen van chocolade eenvoudig vertalen.

Met jouw creativiteit en mijn kennis wil ik je chocolade laten voelen, proeven en beleven. Het is mijn passie en doel om jou te leren je eigen prachtige creaties te maken waar je oprecht fier op mag zijn.