Onze Friends • Chocola-Tuti

Chocola-Tuti Friends

cupcake

Graag stellen we onze Chocola-Tuti Friends voor.

Ze blinken allemaal uit in hun vak en zijn begeesterd door hun producten.
Daardoor ontstaan er passionele en creatieve workshops.
Speciaal voor Chocola-Tuti ontwikkelden ze een unieke proeverij of workshop.
De producten worden op hun uitzonderlijk karakter uitgekozen.

WERNER
Jonge veertiger en gediplomeerd toeristische gids, chocolatier en Zytholoog (bierkenner)

Zijn passie ligt vooral in het organiseren van bierdegustaties in bedrijven en bierclubs. Toeristen gidst hij graag langs cafés met een originele bierkaart. Bovendien schrijft hij artikels over bier voor bierclubs en vakbladen zoals ‘De Zytholoog’.

Zijn kennis wordt ieder jaar groter door de vele biergerelateerde reizen die hij onderneemt naar plaatsen als de VS, Canada, IJsland, Krakau of Boedapest. Werner is een wandelende encyclopedie als het op bier aankomt en hij deelt zijn kennis met veel flair.

Bier en chocolade hebben wereldwijd een ijzersterke reputatie, ze hebben ook heel wat gelijkenissen waardoor ze perfect samengaan. Dat Werner daarbij chocolatier van opleiding is, laat hem toe om de perfect match uit te zoeken.

→ Ontdek hier zijn workshop!

JESSICA
Gediplomeerd theesommelier en jonge dertiger

Thee drinken kreeg ze met de paplepel mee. Ze woonde enkele maanden in Ierland en volgde opleiding bij 2 bekende namen in de theewereld, Victoria Bisogno en Jane Pettigrew. Toen ze les begon te volgen bij Mei Lan Hsiao, theemeester van het Chinese Tea Arts Centre in Antwerpen, kwam de echte ommekeer.  Thee is nu zo verweven in haar leven, dat het een levensstijl is geworden die ze graag met anderen deelt.

Haar passie ligt in het degusteren, experimenteren en zelf samenstellen van kwaliteitsvolle theeën en infusies vanuit de hele wereld. De boeiende theeverhalen die ze vertelt en de ceremonies die hierbij horen, zijn een zaligheid om naar te luisteren.

Ze importeert ook zelf haar theeën en heeft een eigen winkel waar je altijd welkom bent voor een degustatie.

→ Ontdek hier haar workshop!

MARLEEN
Gediplomeerd leerkracht lager onderwijs en gebeten door de microbe van het coachen

Coachen van startende leerkrachten, acteren en kinderanimatie verzorgen, is een passie.  Maar verhalen vertellen waar de fantasiewereld van kinderen centraal staat, is voor haar helemaal de hemel op aarde.

Ze neemt klein én groot graag mee in haar fantasie om met haar verteltalent en creatieve geest samen iets lekkers, leuks of creatief te ontwikkelen.

→ Ontdek hier haar workshop!