Onze Friends | Chocola-Tuti

Chocola-Tuti Friends

cupcake

Graag stellen we onze Chocola-Tuti Friends voor.

Ze blinken allemaal uit in hun vak en zijn begeesterd door hun producten.
Daardoor ontstaan er passionele en creatieve workshops.
Speciaal voor Chocola-Tuti ontwikkelden ze een unieke proeverij of workshop.
De producten worden op hun uitzonderlijk karakter uitgekozen.

GUNTHER
Gepassioneerde kok, lesgever en rasechte entertainer

Gunther had tot voor kort een cateringzaak maar ontdekte dat hij eigenlijk veel liever zijn kennis doorgeeft. Deze rasechte entertainer voelt mensen erg goed aan, wat hem dan ook een bijzonder fijne lesgever maakt voor teambuildings.

Niet te stuiten als het op barbecueën aankomt, hij weet wat goed eten en goed gezelschap echt betekent. Als onze BBQ expert van dienst weet hij onze gasten telkens opnieuw een onvergetelijke dag te bezorgen. Van marinade tot perfecte garing, hij geeft je veel tips en tricks.

→ Ontdek hier zijn workshop!

PATTY
Voedingstechnoloog en afkomstig uit Chili, de combinatie van Belgische en Zuid-Amerikaanse gerechten zijn nooit ver weg

Met koken en bakken drukt Patty haar emoties uit en verenigt zij familie en vrienden. Voor haar is de keuken vooral een plek waar lekker eten en mooie herinneringen worden gemaakt. Haar opleiding als voedingstechnoloog en de vele kookcursussen die zij al volgde, hebben haar kookkunsten geperfectioneerd.

Ze creëert en experimenteert, maar blijft vooral trouw aan artisanaal gemaakte gerechten met natuurlijke producten en de smaak van een warme thuis. Patty heeft veel zorg en aandacht voor traditionele bereidingswijzen en weet dan ook op haar eigen, unieke wijze een wereldse keuken neer te zetten.

→ Ontdek hier haar workshop!

WERNER
Gediplomeerd toeristische gids, chocolatier en zytholoog (bierkenner)

Zijn passie ligt vooral in het organiseren van bierdegustaties in bedrijven en bierclubs. Toeristen gidst hij graag langs cafés met een originele bierkaart. Bovendien schrijft hij artikels over bier voor bierclubs en vakbladen zoals ‘De Zytholoog’.

Zijn kennis wordt ieder jaar groter door de vele biergerelateerde reizen die hij onderneemt naar plaatsen als de VS, Canada, IJsland, Krakau of Boedapest. Werner is een wandelende encyclopedie als het op bier aankomt en hij deelt zijn kennis met veel flair.

Bier en chocolade hebben wereldwijd een ijzersterke reputatie, ze hebben ook heel wat gelijkenissen waardoor ze perfect samengaan. Dat Werner daarbij chocolatier van opleiding is, laat hem toe om de perfect match uit te zoeken.

→ Ontdek hier zijn proeverij!

JESSICA
Gediplomeerd theesommelier

Thee drinken kreeg ze met de paplepel mee. Ze woonde enkele maanden in Ierland en volgde opleiding bij 2 bekende namen in de theewereld, Victoria Bisogno en Jane Pettigrew. Toen ze les begon te volgen bij Mei Lan Hsiao, theemeester van het Chinese Tea Arts Centre in Antwerpen, kwam de echte ommekeer. Thee is nu zo verweven in haar leven, dat het een levensstijl is geworden die ze graag met anderen deelt.

Haar passie ligt in het degusteren, experimenteren en zelf samenstellen van kwaliteitsvolle theeën en infusies vanuit de hele wereld. Zo creëerde ze voor Chocola-Tuti ons eigen huismerk. De boeiende theeverhalen die ze vertelt en de ceremonies die hierbij horen, zijn een zaligheid om naar te luisteren.

Ze importeert ook zelf haar theeën en heeft een eigen winkel waar je altijd welkom bent voor een degustatie.

→ Ontdek hier haar proeverij!

NANCY
Bloemsierkunstenaar en gepassioneerd floralist

Nancy’s groene vingers en voorliefde voor natuur en decoratie betekenden dat de hobby die als uitlaatklep fungeerde tijdens haar studies in Financiën, en haar carrière als hoofd van een Dienst Beheerscontrole, haar uiteindelijk op een nieuw pad brachten.

Ze werkt in haar workshops vooral rond het plezier en genot van met kleuren, geuren en emoties te werken. Met kleurrijke bloemen van het seizoen en handgeweven mandjes weet Nancy de vrolijkheid in fleurige stukken naar boven te brengen.

→ Ontdek hier haar workshop!