Chocola-Tuti logo kids

VERJAARDAGSFEESTJE KINDEREN

Na het feestelijke ontvangst met chocoladefontein, koekjes en snoepjes gaan we creatief aan de slag. We beginnen met het maken van een chocoladekommetje en vervolgen onze chocoladetocht met lolly’s, grappige figuurtjes, studentenhaver, krokante rotsjes,…

Maar we maken ook nog iets in marsepein. De jarige mag zijn of haar eigen taart versieren, we zingen een liedje en blazen de kaarsjes uit, daarna smullen maar! We voorzien tevens voldoende tijd om cadeautjes te openen en een leuke groepsfoto te maken.

Ieder kind neemt een goed gevulde doos met chocolaatjes mee naar huis en ook de jarige krijgt een mooi aandenken. Voor de ouders van de jarige staat er een kopje koffie met overheerlijke pralines klaar.

Standaard werken we met melkchocolade. Is er een kindje aanwezig dat melkintolerantie of een notenallergie heeft, laat het ons dan op voorhand weten zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Tijdens te warme dagen passen we het programma lichtjes aan.

Verjaardagsfeestjes gaan standaard door op woensdag en zaterdag op onze eigen locatie in Kampenhout. Van oktober tot april kan je ook reserveren op zondag.
Ben je curieus naar wat onze deelnemers ervan vonden, lees dan zeker hun recensies op Facebook.

Heb je al aan uitnodigingen voor het chocofeest gedacht?
Om de vriendjes geheel in chocostijl uit te nodigen, ontwierp Chocola-Tuti super coole kaartjes. Een geslaagd feest begint immers met een mooie uitnodiging.
Deze zijn geheel gratis en sturen we met plezier via de post naar je op! Of heb je ze liever elektronisch? Je kind kan zelf alle nodige info invullen. Met een mooie uitnodigingskaart scoor je altijd!