Chocola-Tuti logo kids

HELAAS IS DIT FEESTJE EVEN NIET BESCHIKBAAR!
Wij zijn op zoek naar een nieuwe begeleider.

 

CHOCO-LOCO FEESTJE

Gerard de Giraf heeft een probleem. Hij is bang van chocolade en vindt het een vies goedje. Toch wil hij zijn angst overwinnen.
Marleen wil haar vriend hierbij helpen en is op zoek naar dappere kinderen die haar bij deze missie willen meehelpen.

Er worden allerlei activiteiten opgezet om Gerard de Giraf te tonen hoe leuk chocolade wel is.
 De kinderen maken een reuze tekening in chocolade en versieren een wel 1 meter grote cake waar ze samen van kunnen smullen.

De kleine handjes maken ook iets lekkers om nadien mee naar huis te nemen, ze leren dansen op het choco-loco lied en als kers op de taart wordt er ook een superleuke fotoshoot gehouden! De kinderen verkleden zich en maken grappige foto’s gecombineerd mét chocolade!

Dit verteltheater, vertolkt door Marleen, neemt de kinderen op een interactieve manier mee in de wondere wereld van chocolade, giraffen en fantasie.
Verjaardagsfeestjes gaan standaard door op zaterdag en op onze eigen locatie in Kampenhout.

Heb je al aan uitnodigingen voor het chocofeest gedacht?

Om de vriendjes geheel in chocostijl uit te nodigen, ontwierp Chocola-Tuti super coole kaartjes. Een geslaagd feest begint immers met een mooie uitnodiging.
Deze zijn geheel gratis en sturen we met plezier via de post naar je op! Of heb je ze liever elektronisch? Je kind kan zelf alle nodige info invullen. Met een mooie uitnodigingskaart scoor je altijd!