Chocola-Tuti logo academy

WINTER BBQ

Barbecueën in de winter? Jawel! Gezellig buiten onder het afdak rond het vuur met heerlijke gerechtjes. Barbecueën kan natuurlijk het hele jaar door, maar in de winter heeft het net dat tikkeltje meer. Warme jassen en sjaals bij een open vuurtje en feeërieke verlichting en heerlijke rokerige tonen aan al je gerechten.

Dit seizoen brengt prachtige ingrediënten voort die we gaan bereiden met… een vleugje chocolade. Dit kan een saus zijn, maar ook een marinade. Hoe dan ook zorgen we telkens voor verrassende gerechten waarbij je best je vingers mag aflikken.

We ontvangen je met een heerlijk warm drankje waarna we samen aan de slag gaan en een sappige welkomst bite maken. Je werkt met een Ofyr Classic barbecue, waarop je warm leert roken en zowel direct als indirect gaat grillen zodat je de perfecte garing kan vinden. Uiteraard ronden we af met een verrassend winters dessert.

Na het koken kan je van jouw tongstrelende gerechten genieten bij onze warme vuurkorf. De workshops vinden – uiteraard – buiten plaats, dus trek zeker warme kleding en schoenen aan en neem een goede jas mee.

 

ZOMER BBQ

Niets zo gezellig als barbecueën in de zomer. Samen rond de gril staan, een fris drankje in de hand… Dit is zomers kokkerellen op en top. Het ideale zomerse teamgebeuren: sfeer, ontspanning en samen genieten van lekker eten.

We ontvangen je met een heerlijk fris drankje, waarna we samen aan de slag gaan en een sappige welkomst bite maken. Hierna beginnen we met het echte werk. We geven je inzicht in de verschillende bereidingswijzen, technieken en smaakmakers voor ieder gerecht. Uiteraard is cacao hier eentje van. Afsluiten doen we met een zoete toets.

De workshops vinden buiten plaats, bij mooi weer kan je genieten van ons gezellige terras en mooie tuin. Neem wel een trui of een sjaal mee voor het geval het ’s avonds wat afkoelt.

Ben je klaar om de handen uit de mouwen te steken en samen met chef-kok Gunther deze bijzondere maaltijd te maken?