Chocola-Tuti logo fun

KLEUTER ONDERWIJS
Tijdens het verteltheater over Gerard de Giraf en zijn angst voor chocolade, gaan de kinderen op een interactieve manier mee op in het verhaal. De vertelsessie is volledig op leeftijd afgestemd en kan al dan niet verder uitgebreid worden met een doe-atelier.

 
LAGER ONDERWIJS
Ga je als juf of meester met je klas naar de chocoladetempel van Côte d’Or, leer je over Afrika, heb je thema chocolade in je lessen, of wil je gewoon je lessen WO een creatieve touch geven?

Chocola-Tuti laat kinderen graag kennismaken met de wondere wereld van chocolade. Ze gaan creatief aan de slag en leren heerlijk en ongedwongen werken met chocolade. We starten met het versieren van lolly’s, grappige figuurtjes en letters maar ook studentenhavers en krokante rotsjes.

Goed om weten!
De stad Leuven heeft de ambitie om voor alle Leuvense kinderen een boeiende, kwalitatieve en leerrijke opvang te organiseren. Een toffe opvang ontzorgt niet alleen de ouders, het biedt kinderen ook kansen en laat ze proeven van allerlei activiteiten. Chocola-Tuti is één van hun partners.

 

SECUNDAIR ONDERWIJS
Ben je leerkracht in het secundair onderwijs en wil je je leerlingen eens laten kennismaken met het vak ‘chocolatier’? Chocola-Tuti komt graag een halve dag of een hele dag lesgeven over chocolade. Een lesuur over de geschiedenis, groei- en productieproces, een proeverij, en tot slot een leuke praktijkles. Heb je liever eens een korte workshop als onderdeel van je daguitstap, ook dat is mogelijk.
 

ENKEL VOOR DE LEERKRACHTEN
Op zoek naar een leuke activiteit met alle leerkrachten? Wil je graag het geheim van chocolade tempereren komen oefenen, zodat je later zelf aan de slag kan gaan in je eigen klas? Jullie zijn van harte welkom in ons Chocoladehuis in Kampenhout.

 
We werken voor scholen meestal een voorstel op maat uit, dus aarzel zeker niet om contact met ons op te nemen.