Chocola-Tuti logo fun

VRIJGEZELLENFEEST

Heb je een vriendin die binnenkort gaat trouwen én verzot is op chocolade? Vrouwen en chocolade, het is ‘the perfect match’! Overvloedig lachen en proeven van al dat lekkers is de absolute boodschap hier. Fun, lekkere bubbels, truffels en pralines, bij Chocola-Tuti ben je verzekerd van een onvergetelijke dag.

Ga je classic? Na een korte uitleg over de chocoladewereld, ga je met je vriendinnen gezellig aan de slag. Je maakt je eigen pralines met studentenhaver en vult ganache pralines. Het geheel kan je meenemen in je eigen gemaakt chocolade kommetje.

Ga je voluit voor de luxe editie om deze speciale gelegenheid te vieren? Dan word je verwelkomd met pralines en een heerlijk glaasje bubbels. Er worden meer pralines gemaakt dan in de classic versie en je neemt dus ook meer gewicht aan chocolade mee naar huis. Tijdens het verpakken van al het lekkers, degusteren we een lekkere portwijn. We hebben dan nog een laatste verrassing voor je in petto, in de vorm van een wel heel mooi aandenken!

Iedereen in dezelfde kleur, gepersonaliseerde T-shirts voor de vrijgezellen, sluiers, toeters of bellen? We verwelkomen jullie allemaal even graag voor een feestje op jouw bijzondere dag.
Ben je curieus naar wat onze deelnemers ervan vonden, lees dan zeker hun recensies op Facebook.