Chocola-Tuti logo business

CLASSIC MINI – 40 minuten
We gaan aan de slag met ‘cuvetjes’, oftewel chocolade kommetjes. Vullingen zijn alvast voor je gemaakt, jullie werken alles verder af. Puur, melk of wit… er is voor ieder wat wils! Ideaal voor hele grote groepen of wanneer er weinig tijd is.

CLASSIC MINI – 1 uur
Je brengt chocolade op de juiste verwerkingstemperatuur en maakt vervolgens je eigen studentenhaver en creatieve figuren. Iedereen krijgt een mooi gevuld zakje van ongeveer 250 gram mee naar huis!

CLASSIC – 1,5 of 2 uur
Dé meest genomen workshop!
Je krijgt uitleg over enkele basisprincipes binnen de chocoladewereld en gaat daarna onmiddellijk aan de slag. Maak je eigen studentenhaver, spuit ganache pralines en je eigen chocolade kommetje om ze daarna in te presenteren. Iedereen krijgt een goed gevuld doosje van ongeveer 500 gram mee naar huis!

CLASSIC DELUXE – 2 uur
Deze workshop is verwennerij ten top! We verwelkomen je met pralines of een hartige hapje en een heerlijk glaasje bubbels. Je krijgt uitleg over enkele basisprincipes binnen de chocoladewereld en gaat daarna onmiddellijk aan de slag. Maak je studentenhaver, spuit verschillende soorten ganache pralines, maak krokante rotsjes en je eigen chocolade kommetje om ze daarna in te presenteren. Tijdens het verpakken van al dit lekkers, degusteren we een heerlijke portwijn.
Iedereen neemt een goed gevuld doosje van meer dan 500 gram mee naar huis! Maar vergeet niet dat we nog een laatste verrassing voor je in petto hebben, en dit in de vorm van een wel heel mooi aandenken!