Advocatenkantoor LM&DS twijfelde geen seconde om in het boterhammenconcept te stappen

De advocatenassociatie LM&DS uit Mechelen wordt geleid door 5 vennoten. Samen met hun medewerkers vormen ze een team van dertig personen. Zij zijn een atypisch advocatenkantoor dat heel dicht bij hun cliënteel staat, heel toegankelijk is en sinds kort ook inzet op de SDG’s (Sustainable Development Goals) die de VN voorstelde. Zij ondertekenden samen het duurzaamheidschapter en lieten zich voor de uitwerking hiervan begeleiden door VOKA.

Toen Chocola-Tuti het ‘boterhammenconcept’ voorstelde, was de beslissing snel gemaakt hier aan mee te werken.

Wat is het boterhammenconcept?

Chocola-Tuti zet zich in voor VZW Beter, een organisatie die probleem van de lege brooddozen in lagere scholen aanpakt. Zij zorgen dat ieder kind op school een voedzame maaltijd krijgt. Om dit te realiseren hebben ze partners en vooral fondsen nodig. Mieke van Chocola-Tuti kwam met het idee om in de chocoladegeschenken die bedrijven aankopen ook chocolade boterhammen te stoppen en zo het verhaal van VZW Beter te verspreiden. 

Een deel van de opbrengst van deze geschenken gaat naar VZW Beter.


Perfect passend in de duurzaamheidsstrategie en de maatschappelijke betrokkenheid

De advocatenassociatie LM&DS uit Mechelen hoefde niet meer overtuigd te worden van de waarde van dit concept. Toen Mieke haar contacten op de hoogte bracht van haar concept kozen ze onmiddellijk om hier mee in te stappen.
De attentie voor de Dag van de medewerker was de perfecte gelegenheid om hun team niet alleen een kleine en vooral lekkere attentie te schenken. Het paste ook volledig in het duurzaamheidschapter dat ze met hun bedrijf hadden ondertekend.  Werken aan duurzaamheid is immers meer dan het papierverbruik verminderen, een elektrisch wagenpark, laadpalen plaatsen…  Ook de inzet voor initiatieven die een maatschappelijke impact hebben, hoort hierbij.

Chocolade boterhammen werden geapprecieerd

Het team van LM&DS kreeg voor de dag van de Medewerker niet enkel chocolade in de vorm van boterhammen in een geschenkverpakking. Ook het verhaal van VZW Beter werd gedeeld. Het ‘geschenk met een boodschap’ viel letterlijk en figuurlijk in de smaak.

Senne Meeus woont in de buurt van het chocoladehuis Chocola-Tuti.  Hij vertelde ons dat zijn mede-vennoten onmiddellijk akkoord gingen met zijn voorstel om dit jaar de attentie voor de Dag van de Medewerker bij Mieke te bestellen en hij raadt het ook aan andere bedrijven aan.

‘Mieke maakt met Chocola-Tuti een verschil. Het persoonlijke contact en de vlotte service appreciëren we enorm. Ze levert overheerlijke chocolade en heeft een warm hart.’



Group S omarmt duurzaamheid en maatschappelijke impact met het chocolade boterhammenconcept

Bijzonder vergaderen - Teamwork bij Chocola-Tuti

Tijdens een outdoor workshop met de alpaca’s, leren teams op een speelse manier beter communiceren, samenwerken en conflicten oplossen.

Een chocoladeworkshop met diner dat eens iets anders was

Daphne Bakermans van easics koos Chocola-Tuti uit voor hun jaarlijkse teambuilding.

Een teambuilding met een hapje en drankje als afsluiter

Het is een gelegenheid om collega's samen te brengen, te horen hoe het met iedereen gaat en de teamspirit te stimuleren.

Voor een relatiegeschenk met logo gaat Mieke net dat stapje verder

Ans vindt het belangrijk dat elk relatiegeschenk het logo van Acerta draagt. Mieke zorgt voor perfect gepersonaliseerde cadeaus.

Een gezellige en lekkere kookworkshop met Patty

Een teambuilding organiseer je oa om je (nieuwe) collega’s beter te leren kennen.

Het is alsof je een verjaardagscadeautje krijgt

Charlotte Cools van The Online Nut Company zweert bij de lekkere en bijzondere relatiegeschenken van Chocola-Tuti om haar medewerkers te verrassen.

Een online workshop voor onze teamdag

Een teambuilding organiseren in tijden van corona? Dat kan! Boek net als stafmedewerker Loes Diricks van KU Leuven een online workshop bij Chocola-Tuti.

Een geslaagde online teambuilding

Door het coronavirus was de honger naar een groepsactiviteit groot bij SBB Accountants & Adviseurs. Daarom boekte Raf Dom een online teambuilding voor zijn team bij Chocola-Tuti.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x