Group S omarmt duurzaamheid en maatschappelijke impact met het chocolade boterhammenconcept

Group S is een grotere speler in België op de markt van de sociale secretariaten. Toen Marie Vanden Berghe, Chief Human Resources Manager, op zoek was naar een origineel paasgeschenk voor de meer dan 800 medewerkers, was ze vastberaden om een keuze te maken die niet alleen hun smaakpapillen zou verwennen, maar ook een positieve impact zou hebben op anderen.

Na een succesvolle chocolade workshop twee jaar geleden, waar het team nog steeds met een glimlach aan terugdenkt, was het geen verrassing dat Marie bij Chocola-Tuti aanklopte voor haar zoektocht naar een uniek paasgeschenk. 

Een intern relatiegeschenk met een missie

Het paasgeschenk bestaat uit een groot paasei gevuld met
heerlijke kleine paaseitjes, samen met een smakelijke chocolade boterham.

Wat maakt dit relatiegeschenk zo speciaal?
Het is niet alleen een assortiment van heerlijke Callebaut chocolade, maar ook een statement van betrokkenheid bij een goed doel.


Achter elke chocolade boterham schuilt het verhaal van VZW Beter, een organisatie die het lege brooddozenprobleem in lagere scholen aanpakt door kinderen een voedzame lunch aan te bieden. Een deel van de opbrengst van de chocoladeverkoop schenkt Chocola Tuti aan VZW Beter.

Het belang van maatschappelijke impact voor Group S

Dit initiatief past perfect bij de waarden van Group S: "We share, we care, we dare," verklaart Marie. ‘We werken graag mee aan goede doelen van kleine organisaties in België waar ze snel resultaat van hun acties zien.

Met dit initiatief konden we op een smakelijke manier onze medewerkers in de bloemetjes zetten en tegelijk ook een verschil maken in de gemeenschap.’

Het enthousiasme voor het paasgeschenk werd niet alleen gevoeld op het intranet van Group S, maar ook bij VZW Beter, toen ze een cheque ontvingen van 1 200 euro, mogelijk gemaakt door de paasgeschenken van Group S.

Professionele service en betrokkenheid

Met de nodige professionaliteit en een toewijding leverde Chocola-Tuti alle 800 paaspakketten rechtstreeks aan de 19 kantoren van Group S, zodat deze op tijd klaarstonden voor Pasen.

De samenwerking met Chocola-Tuti werd echter niet alleen gewaardeerd om de kwaliteit van de chocolade en de vlekkeloze organisatie, maar ook om het engagement van Mieke voor een betere wereld. Marie benadrukt: "De kwaliteit van de chocolade en de professionele aanpak van Mieke zijn twee belangrijke redenen, maar vooral ook omdat Mieke meewerkt aan een betere wereld, door in te zetten op duurzaamheid en maatschappelijke initiatieven’.  

Wil je ook jouw medewerkers verrassen met een uniek geschenk en tegelijkertijd een goed doel steunen? Ons chocolade boterhammenconcept kan je inzetten bij meerdere gelegendeden.


Advocatenkantoor LM&DS twijfelde geen seconde om in het boterhammenconcept te stappen

Bijzonder vergaderen - Teamwork bij Chocola-Tuti

Tijdens een outdoor workshop met de alpaca’s, leren teams op een speelse manier beter communiceren, samenwerken en conflicten oplossen.

Een chocoladeworkshop met diner dat eens iets anders was

Daphne Bakermans van easics koos Chocola-Tuti uit voor hun jaarlijkse teambuilding.

Een teambuilding met een hapje en drankje als afsluiter

Het is een gelegenheid om collega's samen te brengen, te horen hoe het met iedereen gaat en de teamspirit te stimuleren.

Voor een relatiegeschenk met logo gaat Mieke net dat stapje verder

Ans vindt het belangrijk dat elk relatiegeschenk het logo van Acerta draagt. Mieke zorgt voor perfect gepersonaliseerde cadeaus.

Een gezellige en lekkere kookworkshop met Patty

Een teambuilding organiseer je oa om je (nieuwe) collega’s beter te leren kennen.

Het is alsof je een verjaardagscadeautje krijgt

Charlotte Cools van The Online Nut Company zweert bij de lekkere en bijzondere relatiegeschenken van Chocola-Tuti om haar medewerkers te verrassen.

Een online workshop voor onze teamdag

Een teambuilding organiseren in tijden van corona? Dat kan! Boek net als stafmedewerker Loes Diricks van KU Leuven een online workshop bij Chocola-Tuti.

Een geslaagde online teambuilding

Door het coronavirus was de honger naar een groepsactiviteit groot bij SBB Accountants & Adviseurs. Daarom boekte Raf Dom een online teambuilding voor zijn team bij Chocola-Tuti.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x