Unieke vergaderlocatie

Unieke vergaderlocatie

Wist je dat je met vergaderingen méér resultaat boekt als ze plaatsvinden in een inspirerende omgeving? Logisch, want een ontspannen sfeer en een huiselijke omgeving zijn zowel verkwikkend als rustgevend.
Chocolade verbindt mensen, en maakt mensen blij. En laat dat nu net de kracht zijn van gastvrouw Mieke, mensen samenbrengen en hen warm en persoonlijk onthalen.
Ontmoeten, genieten en beleven!

Heel wat bedrijven gingen je al voor, lees hier enkele reviews!

Vergaderlocatie

vergaderzaal

vergaderruimte

Ons chocoladehuis

Ons chocoladehuis, dat enkele zichtbare chocoladetoetsen in haar interieur heeft, telt samen 100 m² en leent zich perfect voor kleine vergaderingen, trainingen, brainstormsessies, incentives, of seminaries.  We beschikken ook over een gezellige lounge met chocoladezeteltjes en een chocoladebank.

Interieur

We kozen voor een huiselijke en warme inrichting.  Mieke woonde een tijdje geleden in Peru bij oa de cacaoboeren van Tingo Maria, een klein cacaostadje in het westen.  Het typische hout en de cacaobomen van deze regio kan je in onze vergaderlocatie overal terugvinden. 

Meer dan alleen maar vergaderen in deze vergaderzaal, dat kan!

Nood aan een actieve pauze of ontspanning?  We bieden je een waaier van workshops aan, zowel binnen als buiten. Combineer werk en plezier: vergader en beleef!
Een chocolade workshop met Mieke, een lekkere kookworkshop met Patty, maar ook een leerzame bierproeverij met Werner of thee foodpairing met Annabelle.
Licht, lucht en natuur heb je vaak nodig om verder out-of-the-box te denken. Daarom bieden we ook buitenactiviteiten aan.
Snuif de Kampenhoutse buitenlucht op en trek daarom op pad met Hannes, onze Mindful run instructeur.
Laat de hiërarchie op kantoor en beleef onvergetelijke momenten in een ontspannen en gezellig kader!

Coronaproof vergaderen

Nog nooit was 'goede lucht' zo waardevol als nu.
Wist je dat een groot deel van de infecties die mensen oplopen plaatsvinden in binnenruimtes?
Daarom staan er sinds een tijdje 2 luchtreinigers en een CO2-meter in ons chocoladehuis.

Een luchtreiniger is een efficiënt hulpmiddel om schadelijke stoffen zoals virussen, bacteriën, schimmels en ongewenste geuren te verwijderen.  Zuivere lucht is een essentieel onderdeel van een gezond binnenklimaat. En daarom kiezen we doelbewust voor een goede ventilatiestrategie in ons chocoladehuis.

Naast het feit dat onze luchtreinigers heel de dag aan staan, hebben we ook een CO2-meter in huis.  Deze meet de verhouding van CO2 in de lucht en geeft de luchtkwaliteit aan, uitgedrukt in PPM, parts per million.  Zo weten we wanneer het noodzakelijk is om onze ruimte extra te verluchten en te reinigen.  Het verluchten zorgt ervoor dat het CO2 gehalte daalt en de luchtkwaliteit verbetert.

Chocolade is een extra troef

Iedereen houdt van chocolade. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat chocolade ervaren, zien, ruiken, voelen en proeven, hoe veel of hoe weinig ook, gelukkig maakt en endorfines vrijgeeft. Zo wordt plots alles veel gemakkelijker en leuker. Ook een zakelijke bespreking! 

Lees de reviews op Google

Prijs:
320 euro, voor een halve dag + 9,5 euro per persoon voor de dranken
440 euro, voor een hele dag + 17 euro per persoon voor de dranken
Alle prijzen zijn exclusief btw.

Wil je graag een lunch of diner aan je meeting koppelen? We zorgen er graag voor!close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x