Chocolade op school

Lager onderwijs

Ga je als juf of meester met je klas naar de chocoladetempel van Chocolate Nation in Antwerpen? Leer je over Afrika? Heb je het thema chocolade in je lessen of wil je gewoon je lessen WO een creatieve touch geven?

Chocola-Tuti laat kinderen graag kennismaken met de wondere wereld van chocolade. Ze gaan creatief aan de slag en leren heerlijk en ongedwongen werken met chocolade. We maken oa lolly’s en grappige figuurtjes.  Je kan tot bij ons in Kampenhout komen of ik kom tot bij jullie op school.

De Boomhut, Sint Anna, Parkschool en De Bron, gingen je al voor, lees hier alvast heel wat Google reviews!

Secundair onderwijs

Ben je leerkracht in het secundair onderwijs en wil je je leerlingen eens laten kennismaken met het vak ‘chocolatier’? Chocola-Tuti komt graag een halve of een hele dag lesgeven over chocolade. Een lesuur over de geschiedenis, groei- en productieproces, een proeverij, en tot slot een leuke praktijkles. Heb je liever eens een korte workshop als onderdeel van je daguitstap, ook dat is mogelijk.

Chocolade verkoop op school

Zoals overal kan ook jouw school extra budget gebruiken om de werking te sponsoren. We denken spontaan aan de sportklassen, de aankoop van extra didactisch materiaal of een speeltuig op de speelplaats.

Vaak worden hiervoor acties georganiseerd zoals de verkoop van wafeltjes, marsepein of fruit.

Maar!  Al eens gedacht aan heerlijke creaties gemaakt met Callebaut chocolade van bij een handelaar uit de buurt?  
Als school ben je immers een onderdeel van de gemeenschap, een lokale handelaar kan heel wat voor jullie betekenen, hem steunen is vaak een win-win op lange termijn.


Dag van de Leerkracht

Het zal snel 5 oktober zijn.  Bedank je leerkrachten met een kleine attentie.
Dat wordt gegarandeerd een glimlach op het gezicht van je team.
Want zeg nu zelf… wie lust er geen chocolade?
close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x