Onze missie en visie

Missie

Chocola-Tuti is een uniek chocoladeconcept waarbij we mensen de geheimen van chocolade zelf laten beleven in leuke workshops en proeverijen.  Met ons Chocoladehuis willen we jullie verbinden, inspireren en aanzetten tot creativiteit.

Visie

Bij Chocola-Tuti willen we iedereen de wondere wereld van chocolade laten ontdekken. In elke workshop of proeverij gaan we in mensentaal en zonder vakjargon de geheimen van chocolade eenvoudig vertalen.  Met jouw creativiteit en onze kennis willen we je chocolade laten voelen, proeven, maar vooral ook laten beleven. 

Duurzaamheid en maatschappelijke impact

Het gaat niet alleen om het maken van chocolade.  We geloven in duurzaamheid en maatschappelijke impact. Ons streven naar eerlijke en duurzame chocolade is slechts het begin. We gaan verder door ons in te zetten voor de Sustainable Development Goals (SDG's), waarbij we focussen op aspecten zoals eerlijke handel, milieuvriendelijke verpakkingen, inclusiviteit en lokale samenwerkingen.

Dit betekent bijvoorbeeld dat we zorgen voor duurzame verpakkingen, lunches met vegan/veggie opties aanbieden, lokaal geproduceerd BBQ vlees serveren, dranken in glazen flesjes aanbieden, gebruik maken van duurzaam toiletpapier, chocoladeproeverijen organiseren uit naam van Trias over eerlijke en duurzame cacao, koffie en thee serveren en inclusiviteit nastreven in al onze samenwerkingen.

Beseffen we dat we al perfect zijn op het gebied van duurzaamheid?  Nee, absoluut niet.  Maar we zijn toegewijd aan voortdurende verbetering.  We willen transparant zijn over onze inspanningen en openstaan voor feedback om ons duurzaamheidsbeleid verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Door onze keuzes en acties dragen we bij aan een betere wereld, waarin iedereen een eerlijke kans verdient en de planeet wordt beschermd voor toekomstige generaties.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x