Relatiegeschenken

Maak jouw relaties blij met een heerlijk relatiegeschenk

Niks mis met de klassieke fles champagne of bos bloemen als relatiegeschenk. Maar met een chocoladegeschenk zeg je zó veel meer. Want daarmee verras je klanten, collega’s of partners met een origineel cadeau dat alle zintuigen prikkelt en een garantie is op een brede glimlach!

Met jouw tekst, logo of volledige huisstijl op een kaartje, de verpakking of zelfs op de lekkere chocolade, geef je jouw chocoladegeschenk een speciale en persoonlijke toets. 

Lees hier enkele cases van Acerta en The Online Nut Company of wat andere klanten over onze chocolade vertellen.

Ja, ik wil een bijzonder relatiegeschenk én vraag nu mijn persoonlijke offerte aan!


relatiegeschenk

relatiegeschenk

relatiegeschenk

Trakteer je team op een heerlijk relatiegeschenk én steun een goed doel

We geloven in duurzaamheid en maatschappelijke impact.  Ons streven naar eerlijke en duurzame chocolade is slechts het begin. We gaan verder door ons in te zetten voor de Sustainable Development Goals (SDG's).  Als onderdeel van deze toewijding presenteren we met trots ons nieuwste initiatief: het chocolade boterhammenconcept.  Dit concept biedt niet alleen heerlijke traktaties, maar stelt jou als bedrijf ook in staat om je medewerkers in de watten te leggen en tegelijkertijd je steentje bij te dragen aan een maatschappelijk initiatief.

Het chocolade boterhammenconcept is een uniek geschenk waarvan een deel van de opbrengst gaat naar VZW Beter, die zich inzet voor het aanpakken van het lege brooddozenprobleem, vooral in basisscholen.  We bieden Sinterklaas-, Kerst- en Paaspakketten aan waar deze boterhammen onderdeel van uitmaken. 


Met onze chocoladegeschenken word je volledig ontzorgd.

Persoonlijke aanpak

Na een gesprek over je wensen, bezorgen we je een uniek voorstel. Helemaal op maat van jouw bedrijf.


Jouw huisstijl

We gaan met jouw logo en huisstijl aan de slag. In 1 oogopslag weet de ontvanger van wie het pakje komt.Doorgedreven personalisatie

Wil je de wikkel van een chocoladereep personaliseren of een boekje met het verhaal van je bedrijf toevoegen? Dat kan! En nog veel meer.Verzending

Wil je heel je personeel verwennen met een pakje aan huis? Bezorg ons de adresgegevens en het komt in orde.


Hoe gaan we te werk?

  1. Tijdens een gesprek luisteren we naar jouw wensen.  Wat is de gelegenheid?  Wie wil je in de bloemetjes zetten? Welk budget is er voorzien?  Welk verhaal wil je vertellen met je geschenk?
  2. We bekijken de mogelijkheden waarna we je een gedetailleerde offerte op maat bezorgen.
  3. Ben je tevreden en volgt er een bestelling?  Dan gaan we aan de slag met je logo, huisstijl en eventuele adresbestanden.
  4. Elk geschenk wordt met veel zorg en plezier ingepakt door ons team.  Daarna versturen we de pakjes naar jouw bedrijf of naar de verschillende adressen.

De complimenten neem jij nadien in ontvangst!

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x