Testimonials chocoladeworkshop

star
star
star
star
star

Topavond beleefd bij Mieke van Chocola-tuti. Ze is de perfecte gastvrouw, vriendelijk, hulpvaardig en goedlachs. Meteen op je gemak op een gezellige locatie.

Ilse Van Tongerloo - Brandologic

star
star
star
star
star

Op aanraden, hebben wij onze Team building bij Chocola-Tuti georganiseerd. Het was voor ons hele team een leuke belevenis. Het enthousiasme van Mieke die ons niet enkel begeleid heeft maart werkelijk entertained heeft gezorgd dat het een succes werd. Ieder kon naar zijn smaak en volgens eigen creativiteit lekkere pralines maken (ne nadien eten). Winter BBQ om af te ronden is zeker ook een aanrader.

Ralph Berg - Toyota Belgium

star
star
star
star
star

We hebben een geweldige teambuilding achter de rug, zalige locatie, lekker eten en een geweldige gastvrouw. Hartelijk dank Mieke voor de samenwerking. Je lach en enthousiasme werkt aanstekelijk ;-)

Elien Defraeije - Creactiv

star
star
star
star
star

De chocolade workshop was fantastisch! Een geslaagde teambuilding met 18 collega's. Zeker een aanrader! Mieke doet dat SUPER!

Laetitia Matthijs - Ice Paris XL

star
star
star
star
star

Unieke ervaring !! Met het ganse team genoten van A tot Z :-) Top Mieke

Ilse Adams - Brussels Airlines

star
star
star
star
star

Als ik Chocola Tuti in één woord zou moeten beschrijven, dan is het "fenomenaal." We huurden de vergaderzaal voor een opleidingsdag, gevolgd door een chocolade workshop als teambuildingactiviteit. Vanaf het moment dat we aankwamen, werden we warm ontvangen door Mieke, een geweldige gastvrouw die ervoor zorgde dat onze dag perfect verliep. Haar aandacht voor detail en gastvrijheid waren opmerkelijk. Tijdens de lunch werden we verwend met lekkere empanadas en quiches, dé perfecte ontspanning tussen de opleidingsmomenten door. De kers op de taart was ongetwijfeld de chocolade workshop. Onder begeleiding van Mieke, werden we ondergedompeld in de wereld van chocolade. Een echte aanrader!

Kim Maetens - Lago

star
star
star
star
star

De workshop was heel erg leuk, de gastvrouw maakte het echt en was super enthousiast en deed heel leuk mee. De lunch voor in de bus die we daar kregen was heerlijk.

Nadeche Luiken - Pelikaan Groepsreizen - Versluis

star
star
star
star
star

De chocolade is al goed gevorderd maar nog niet op. We hebben een leuke en lekkere workshop gehad bij jou, alsook onze andere groepen hadden een fijne tijd. Alvast hartelijk dank voor de fijne dag van ons allemaal.

Anna Roosbeek - Gemeente Linter

star
star
star
star
star

Teambuilding gehad bij Mieke, de Managing Lady van Chocola-Tuti en het vloog voorbij ! Niet enkel heb ik -eindelijk !-geleerd hoe je chocolade kan tempereren, maar we zijn ook zelf aan de slag gegaan en zo fier als een gieter met een volle box chocolade naar huis gegaan. Het was leuk om dit samen met de collega's te doen, want iedereen had een specifieke taak. Mieke begeleidt dat met zoveel passie, enthousiasme & savoir-faire dat je niet anders kan dan meer dan goedgeluimd aan de workshop beginnen. TOP idee !

Ness - Ici Paris XL

star
star
star
star
star

Nog eens heel erg bedankt voor de leuke namiddag en avond gisteren. De mensen leken er heel erg van genoten te hebben. Ik hoorde enkel maar positieve reacties, ook over het eten nadien. Hopelijk kunnen we nog eens terug komen met ons eigen team.

Kristien Thoelen - Kellog

star
star
star
star
star

Heel passievolle dame die vlot een hele groep kan enthousiasmeren met héél lekkere chocolade in een tof kader! Top wat mij betreft.

Raf Gilles - Acerta

star
star
star
star
star

Top ervaring met leuk eindproduct. Aanrader!

Valérie Gacoms - Proximus

star
star
star
star
star

Een hele warme, gezellige en leerrijke 2u durende teamactiviteit waar de tijd spreekwoordelijk nog eens vliegt. Ideaal voor een professionele of familiale setting. Een zoete aanrader voor jong en oud! Nogmaals dank voor de hele toffe workshop gisteren. Het hele team heeft er echt van genoten! Review en FB post geschreven uit oprechte dank en tevredenheid.

Nicolas Leroy - LPG Benelux

star
star
star
star
star

Mieke, ondanks mijn absoluut onterecht vooroordeel, heb jij er een TOP-activiteit van gemaakt. Jouw passie werkt erg inspirerend !! Super leuke middag. Zelfs de iets minder handige "chocolatiers" onder ons konden hun zelfgemaakte chocolaatjes trots tonen thuis. Bedankt Mieke om met deze overenthousiaste bende tot een mooi resultaat te komen. Het was inderdaad een gezellige & mooie dag , niet alleen dankzij het enthousiasme van onze groep, maar zeer zeker ook omwille van de fantastische host, Mieke! Dikke merci voor de mooie herinnering en lekkere chocolade !

Storopack - Eric Vangeel - Nora Figoureux - Sonia Schell

star
star
star
star
star

Excellente matinée, accueil dans la bonne humeur. Animatrice très sympathique. Je recommande.

Michel Zicot - FGTB Centrale Générale

star
star
star
star
star

Superleuke teambuilding! De begeleiding in FR en NL maakte dit voor het hele team van Car Security een fijne ervaring. De aansluitende winter BBQ was de heerlijke kers op de taart...een aanrader! Het was een absoluut schot in de roos!

Els Machiels - Operations manager - Toyota/Lexus insurance

star
star
star
star
star

Tof team event met internationale groep collega's ! De chocolade workshop is met passie en humor gebracht (in vloeiend Engels). Nadien gezellige winter bbq in perfecte set-up. Collega's waren unaniem enthousiast !!!

Frederik Dehing - Agfa

star
star
star
star
star

Bedankt Mieke voor een super geslaagde avond. We hebben een geweldige tijd gehad tijdens de workshop. Ik vond het erg leuk om te zien hoe mijn mannelijke collega's zo intens bezig waren met hun chocoladecreaties. Een van hen at de helft op voordat het in zijn doos ging. In feite zoals door jou voorspeld, zag iedereen er lief gelukkig uit. Je bent duidelijk een echte kenner. Ik glimlach nog steeds als ik eraan terugdenk. En eerlijk gezegd ben ik niet zo'n workshopper, maar ik zou zeker graag terugkomen. De BBQ was ook tof en lekker en gezellig.

Martine Elmazhad - Agfa Offset BV

star
star
star
star
star

Wat een superervaring!! Dank je wel Mieke voor deze geweldige, hilarische en heerlijke chocoladeworkshop. Ik heb van iedereen positieve feedback gekregen, dus het was zeker en vast een geslaagde teambuilding.

Kelly Van Stichel - marketing manager LPG Benelux

star
star
star
star
star

Hôtesse très sympa et enjouée. Bonnes explications et un vrai moment de fun. Bons contacts pour la préparation et choix de cette activité.

Marie-Claire Renneson

star
star
star
star
star

Hele fijne ervaring met Mieke! Een super enthousiaste dame met kennis van haar vak! Ik raad dit iedereen aan.

Axelle Vervaet - Vaillent

star
star
star
star
star

Very nice location and concept to do a teambuilding. Warm welcome from Mieke, fun workshop and most of all : great chocolates.

Kris Van der Stappen - Ausy

star
star
star
star
star

Onze jaarlijkse teambuilding was een succes mede dankzij de chocolade workshop, een superleuke actviteit en lekker. Afgesloten met aperitief en hapjes, een buffet van quiches en empanadas met aansluitend uitgebreid dessertenbuffet, alles ter plaatse bereid. Een superfijne ervaring, geweldige locatie, makkelijk bereikbaar en ruime parking aanwezig. Zeker een aanrader voor wie nog een leuke activiteit zoekt!

Daphne Bakermans - Office manager - Easics

star
star
star
star
star

Très agréable et conviviale. Tout le monde a adoré. Nous avons appris à travailler le chocolat. L’animatrice Mieke est très chouette et pro.

Gilles van den Berg

star
star
star
star
star

Heel erg bedankt voor de leuke interactieve chocolade workshop. Iedereen vond het een geweldig heerlijke beleving in een gezellig kader. Een echte aanrader.

Sabine Pevernagie - office manager - Proxcellence.com

star
star
star
star
star

Wij hebben met z'n allen goed genoten van onze teamdag. Dank je wel Mieke voor je heerlijke enthousiasme en gastvrijheid! En ook een pluim voor Patty, Hannes, Sieglinde en de drie alpaca's!

Liesbet Lorent - KU Leuven

star
star
star
star
star

Voor onze teambuilding kwam Mieke met alle plezier naar Turnhout. De Chocolate Challenge was echt heel erg leuk om te doen. Heel veel bijgeleerd over het werken met chocolade en het is nog lekker ook. Een echte aanrader!!! Mijn collega's en ik hebben er echt van genoten.

Lien Cools - Heeren Group

star
star
star
star
star

Samen met de collega's maakten we er een hilarische teambuilding van. We hebben goed gelachen - en hebben elkaar ook beter leren kennen! We werden super ontvangen en iedereen was mega enthousiast! Het was heel fijn om zaakvoerder Mieke nog eens terug te zien. Ik deed er namelijk mijn stage enkele jaren geleden. Sindsdien bleven we in contact en bleven we elkaar aan de zijlijn motiveren. Dankbaar dat jij van in het begin al in mij geloofde! En intussen zal ik Chocola-Tuti blijven promoten! Want ... chocolade maakt mensen blij én Mieke doet dat ook!

Lenka Simons - HR assistant - Group S

star
star
star
star
star

Wij hebben met ons team Kreatos een hele toffe workshop gehad. Zoveel gelachen en plezier gehad. Een hele vriendelijke vrouw. En een top ervaring. Kan dit aan iedereen aanraden. Zeker de moeite. Dikke merci om een top voormiddag te bezorgen. Ik ga nog zeker over jullie vertellen.

Priscilla Huon - zaakvoerder - Kreatos Boortmeerbeek

star
star
star
star
star

We are a small team so not the easiest to find a suitable place for a strategy day + some team building activities. Even if we are a smaller group than what normally visits the chocolate house Mieke was flexible from the first contact point. She helped to arranged a really good day where we did two team building activities - one with Alpacas and one with chocolate making. In between we could use the house for strategy sessions and discussions related to our work. The atmosphere was informal, relaxed and everything was done with a smile and with care for the people attending.

Mette Lykke Nielsen - ceo Lyckke advice

star
star
star
star
star

Als mede-organisator van ons team-event ben ik via collega's bij Chocola Tuti terecht gekomen. We waren op zoek naar een leuke workshop met aansluitend een lunch en activiteit, liefst op 1 locatie. We hebben op aanraden van Mieke dan gekozen voor twee verschillende workshops. Een groep maakte de lunch (Zuid-Amerikaanse street food) en een andere groep maakte de chocolade om mee te nemen naar huis. Na de lunch stonden er twee activiteiten op het programma: meet the alpaca's en een sportievere activiteit. Mieke is een zeer warme, vriendelijke en aangename persoon. Mails werden onmiddellijk beantwoord en alles was zeer duidelijk. Verder is alles perfect volgens afspraak verlopen en heeft iedereen genoten van de mooie omgeving en tuin waar alles plaats heeft gevonden. Een echte aanrader!

Kathleen Delmont - KU Leuven

star
star
star
star
star

Dankjewel Mieke voor de fijne workshop. We hebben er allemaal erg van genoten. De chocolade heeft me deze ochtend al lekker gesmaakt.

Kevin Aelbrecht - directie Parkschool Relst

star
star
star
star
star

Bedankt voor de fijne teambuilding gisteren namiddag. Iedereen vond het een geslaagde namiddag en heeft hiervan genoten.

KU Leuven - Departement Mondgezondheidswetenschappen - Professor Marleen Peumans

star
star
star
star
star

Bij deze wensen wij U namens onze vakbondsorganisatie ook te bedanken voor uw gastvrijheid en uw deskundige uitleg. Het was een super ervaring. We hebben er allemaal van genoten en lekkere dingen geproefd. Echt een aanrader.

Franky STRAGIER - Nationaal penningmeester - VSOA Politie

star
star
star
star
star

We hebben een heel leuke teamdag beleefd bij Mieke. Ik volgde de chocolade workshop die Mieke zeer enthousiast en professioneel begeleidt. Ik weet nu dat een praline opeten sneller gaat dan ze te maken. We genoten ook van een superlekkere lunch. Kortom, een echte aanrader!

Martine Haesendonck

star
star
star
star
star

Mieke provided a fabulous chocolate workshop for our group from the USA -- highly recommended! First we learned and tasted a bit about the practice of forming delicious chocolate "pralines" (shaped chocolates), and then we dove straight into a hands-on workshop. Mieke was happy to answer all of the questions that you can't ask when you walk into a pristine chocolate shop -- which was great for our group's endless curiosity. Mieke is multi-lingual, super-friendly, and overall an expert teacher. We left with a beautiful box of chocolates that we'd made ourselves, to enjoy long after the workshop ended. Everyone in our group agreed — this chocolate workshop with Mieke was absolutely a highlight of our time in Belgium!

Moriah Szpara, Associate Professor of Biology and Biochemistry and Molecular Biolog, at the Pennsylvania State University, USA

star
star
star
star
star

We willen je bedanken voor de schitterende workshop! In een zeer aangenaam kader leg je met veel passie je liefde voor chocolade uit. Een beetje geschiedenis van zowel chocolade als jouw "métier", simpele instructies en voor we het wisten moesten we tempereren, figuurtjes maken, kortweg genieten van het zwarte goud. Een aanrader voor iedereen!

Johan Van Strijthem, zaakvoerder, Jouw Netwerkcoach

star
star
star
star
star

We hebben met ons team een zeer aangename activiteit gehad bij Chocola-Tuti. Naast het maken van onze eigen chocolade (onder de leuke begeleiding van Mieke) hebben we ook genoten van een heerlijke maaltijd aan de grote tafel. Het was een aangename en huiselijke sfeer. Zeker een aanrader!

Hakima El Meziane, Projectleider Flanders Synergy

star
star
star
star
star

Ik wou u nog bedanken voor de fijne workshop welke we vorige week, met het team, bij u hadden. De chocolade werd zeer gesmaakt en verdween als sneeuw voor de zon ! Het is zeker een aanrader.

Ingrid Meesschaert - Flamingo Therapeutics

star
star
star
star
star

Mieke is een enorm gepassioneerde en professionele onderneemster die iedereen weet mee te nemen in haar geheimen over chocolade. Haar teambuildings en concepten voor ondernemers zijn op en top af. Ik kan haar diensten en aanpak van harte aanbevelen. Een topdame!

Katlijn Voordeckers, zaakvoerder OpmerKelijk

star
star
star
star
star

In onze groep waren zowel Engeland, Duitsland, Ierland, Italië als Frankrijk vertegenwoordigd. Ik was dan ook op zoek naar een activiteit waarin onze Belgische trots werd weerspiegeld. Een ontspannende activiteit was de hoofdbedoeling, maar het was toch wel opvallend hoe tijdens de workshop ook de eigenschappen van de verschillende personen naar boven kwamen. De ene was creatief, de andere strikt georganiseerd bij het maken van de chocolade en dat zie je ook in hun dagelijkse werk. We hebben samen veel gelachen. De mensen kenden elkaar, maar het was ontspannend om nu eens niet samen aan een project te werken. Een aanrader!

France Joris, HPE

star
star
star
star
star

TOPVROUW die vol met overheerlijke chocolade haar passie kwam overbrengen... dat is Mieke van Chocola-Tuti! Super professioneel hoe je onze groep warm hebt gemaakt voor je chocolade want het was nogal vroeg op de ochtend en je stralende enthousiasme maakte iedereen warm.

Miriam Van Noten, zaakvoerder Reizen aan Huis

star
star
star
star
star

Een workshop bij Mieke is super leuk! We hebben allemaal goed geluisterd en onze vingers afgelikt! Bedankt Mieke om ons geduldig deelgenoot te maken in de geheimen van jouw zoete keuken! You are the best!

Veronique Matthys, zaakvoerder van Turkuaz

star
star
star
star
star

Chocolade, voor ik Mieke kende , kwam ik niet verder dan pralines, "muizestrontjes" en chocolade saus. Maar wat een heerlijke dingen kan je uitsteken met chocolade. Chocola Tuti's creativiteit kent geen grenzen. Mieke zelf is een geweldige dame, die er alles aan zal doen om je een echte "experience" te doen beleven. En een verwittigd mens is er 2 waard, dus deze waarschuwing: een workshop bij Chocola Tuti is een hemelse belevenis en je gaat sowieso met een brede glimlach naar huis!

Christine Wittoeck, zaakvoerder van Digital Detox Academy

star
star
star
star
star

Eens absolute aanrader voor iedereen die eens ondergedompeld wil worden in het verhaal over chocolade. Mieke is een super enthousiaste onderneemster die je mee neemt in haar enthousiasme en in het verhaal van chocolade en niet enkel het verhaal maar in haar workshops zet ze iedereen ook zelf aan het werk en laat ze iedereen de beleving die chocolade geeft ervaren. Niet zomaar een workshop of een teambuilding maar een hele reis door de wondere wereld van chocolade die je maakt. Echt top Mieke doe zo voort.

Philip Van Hal, zaakvoerder The Green Spot

star
star
star
star
star

Wat een leuke zaak. Zo warm en professioneel onthaal. Super workshop.

Mariane Nelles-Tzamouranis, zaakvoerder van O Geros

star
star
star
star
star

Een warme gastvrouw, een warm en leuke ontvangst en vooral fantastisch hoe ze ons last minute uit de nood heeft geholpen met een workshop.

Sofie De Leus

star
star
star
star
star

Een hele leuke chocoladeworkshop gedaan als teambuilding met de collega's. Veel bijgeleerd over chocolade, elkaar beter leren kennen, lekkere pralines mee naar huis genomen, en het enthousiasme van Mieke maakte het helemaal af!

Elke Hombroeckx, office manager, KU Leuven

star
star
star
star
star

Een workshop met chocolade stond in mijn top 3 van keuzemogelijkheden. Wie houdt er nu niet van zo’n zalig product? Het was ook een unieke kans om eens creatief bezig te kunnen zijn. Mieke kwam over als een heel warm persoon. Ze kan erg goed met groepen omgaan en geeft duidelijke richtlijnen. Ze moedigde ons geregeld aan om verder te werken, zodat onze motivatie en concentratie op topniveau bleven. Samen werken in ongedwongen sfeer schepte echt een band. Door samen studentenhaver te maken was de stemming ontspannen en was het veel gemakkelijker om eens te babbelen met collega’s die ik nog niet kende. Als ik ze nu ontmoet of professioneel nodig heb, verloopt dit veel vlotter. Door chocolade te smelten, zijn wij ook een beetje samengesmolten.

Katty Wouters, Provincie Vlaams Brabant

star
star
star
star
star

Ooit al eens een workshop meegepikt? Wel, stelde jij ook vast dat Mieke je helemaal meeneemt in haar passie voor chocolade? Dat mensen al snel uit hun comfortzone treden door het oeverloze enthousiasme van Mieke, en dat ze op het einde van hun workshop altijd heel fier naar huis gaan? Dat Mieke door haar enthousiasme en het heerlijke product zoals chocolade, de hiërarchie al snel laat verdwijnen en dat dat een echte pro is voor een teambuilding? Need to say more?

Carla Van Corenland, zaakvoerder, Fiscadvies

star
star
star
star
star

Je ontving mij en mijn collega's zeer hartelijk in een warm en gezellig interieur. De locatie is perfect gelegen voor een teambuilding, heel vlot te bereiken. Na een interne meeting hebben we genoten van je gastvrijheid en de ontspannende chocolade. Ik kan iedereen deze originele namiddag aanraden!

Audrey De Sutter, zaakvoerder Audrey Design

star
star
star
star
star

De workshop was om duimen en vingers af te lekken, letterlijk! Met een hoop vakkennis en aanstekelijk enthousiasme neemt Mieke je mee in haar verhaal. Absolute aanrader!

Thibaud Macken

star
star
star
star
star

Een tijdje geleden kozen wij als teamevent voor een chocoladeworkshop bij Chocola-Tuti. Het was niet alleen overheerlijk, het was ook heel leerrijk, grappig én er was voldoende ruimte voor vragen en interactie. Het enthousiasme van Mieke is enorm aanstekelijk. De ontspannen sfeer maakt dat het ook de ideale plaats is voor een teambuilding, waar er écht ruimte is voor persoonlijke en open contacten tussen je teamleden. Het allerleukste? Op het einde kan je ook je zelfgemaakte chocolaatjes meenemen, waardoor je je de dagen nadien opnieuw waant in de sfeer van Chocola-Tuti. Tenzij je ze natuurlijk allemaal in één keer opeet ;)

Stefanie Soetaert, zaakvoerder The Office Help

star
star
star
star
star

Ideaal voor een teamactiviteit. Samen chocolade figuren maken onder deskundige begeleiding. Prima ervaring beleefd.

Johan Laeremans

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x