Teambuilding

Chocolade workshops, heerlijke proeverijen of actieve fun activiteiten als teambuilding.
Onze missie: jouw team dichter bij elkaar brengen!  Laat de hiërarchie op kantoor en beleef onvergetelijke momenten in een ontspannen en gezellig kader.

Samen gaan jullie creatief aan de slag met chocolade of genieten jullie van een unieke foodpairing of een onvergetelijke buitenactiviteit. Het effect van een teambuilding is veel groter wanneer de activiteit gezelligheid weet te combineren met creativiteit, samenwerking, lachen en veel plezier maken.

Wil je graag een halve of hele dag bij ons vertoeven of sluit je graag af met een lunch of diner? Vraag ons naar de mogelijkheden.

CHOCOLADE WORKSHOP

Duik in een onvergetelijk avontuur, ontdek de kunst van het experimenteren met chocolade en stel jezelf voor aan de ultieme chocolade workshop teambuilding.

KOOKWORKSHOP: EMPANADAS

Gezellig met je collega’s koken op de tonen van Zuid-Amerikaanse muziek en onze Chileense chef. We maken heerlijke empanada's, chili con carne en verse slaatjes.

KOOKWORKSHOP: WITLOOF

Wie Kampenhout zegt, zegt ook witloof. Deze groente is heel geschikt om eens verrassend mee uit de hoek te komen, geen witloof met ham en kaas, wel chutney, tarte tatin en kroketjes.

MEET THE ALPACAS

Een unieke ervaring waarbij je samen met de schattige alpaca’s, jezelf en je team op een andere manier leert kennen. Een buitenactiviteit die je je nog lang zal herinneren!

BIER EN CHOCOLADE PROEVERIJ

Waan je in de zevende hemel met deze proeverij! Je snoept van uitzonderlijke combinaties van lokale bieren en exclusieve pralines, geselecteerd door zytholoog Werner.

THEE EN CHOCOLADE PROEVERIJ

Chocolade en thee is al eeuwenlang het ideale paar. Stap binnen in de boeiende wereld van thee en ontdek samen met theesommelier Annabelle welke thee bij welke chocolade past.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x