Teambuilding

Chocolade workshops, heerlijke proeverijen of actieve fun activiteiten als teambuilding.
Onze missie: jouw team dichter bij elkaar brengen!  Laat de hiërarchie op kantoor en beleef onvergetelijke momenten in een ontspannen en gezellig kader.

Samen gaan jullie creatief aan de slag met chocolade of genieten jullie van een unieke foodpairing of een onvergetelijke buitenactiviteit. Het effect van een teambuilding is veel groter wanneer de activiteit gezelligheid weet te combineren met creativiteit, samenwerking, lachen en veel plezier maken.

Wil je graag een halve of hele dag bij ons vertoeven of sluit je graag af met een lunch of diner? Vraag ons naar de mogelijkheden.

CHOCOLATE CHALLENGE

Samenwerken, experimenteren met chocolade én een heuse chocolate challenge. Deze teambuilding is een garantie op fun, gezelligheid … en smullen natuurlijk.

KOOKWORKSHOP: EMPANADAS

Gezellig met je collega’s koken op de tonen van Zuid-Amerikaanse muziek en onze Chileense chef. We maken heerlijke empanada's, chili con carne en verse slaatjes.

KOOKWORKSHOP: WITLOOF

Wie Kampenhout zegt, zegt ook witloof. Deze groente is heel geschikt om eens verrassend mee uit de hoek te komen, geen witloof met ham en kaas, wel chutney, tarte tatin en kroketjes.

MEET THE ALPACAS

Een unieke ervaring waarbij je samen met de schattige alpaca’s, jezelf en je team op een andere manier leert kennen. Een buitenactiviteit die je je nog lang zal herinneren!

TEAM UP FOR ENERGY WORKSHOP

We nemen je letterlijk mee naar buiten voor een grote dosis feel good en fun. Dé laagdrempelige oplossing om je team in beweging te krijgen en een positieve vibe te creëren.

BIER EN CHOCOLADE PROEVERIJ

Waan je in de zevende hemel met deze proeverij! Je snoept van uitzonderlijke combinaties van lokale bieren en exclusieve pralines, geselecteerd door zytholoog Werner.

THEE EN CHOCOLADE PROEVERIJ

Chocolade en thee is al eeuwenlang het ideale paar. Stap binnen in de boeiende wereld van thee en ontdek samen met theesommelier Annabelle welke thee bij welke chocolade past.

ONLINE CHOCOLADE-WORKSHOP

Ook na Corona blijft deze online workshop nog bestaan. Op zoek naar een originelere manier samen iets leuks en lekkers te doen? De DIY box sturen we graag per post op.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x