Bierproeverij met chocolade

Een bierproeverij mét chocolade ... a match made in heaven!

Hou je van bier, maar ook van chocolade? Onze zytholoog Werner is een bevlogen verteller en leert je graag welke streekbieren bij welke chocoladecreaties horen.  Van klassieke pralines tot meloen met vlierbloesem en zwarte peper, hij weet precies welke smaken een harmonieuze symfonie brengen of juist voor een pittig contrast zorgen.  Met leuke wist-je-datjes en sappige bierverhalen neemt Werner je tijdens deze bierproeverij mee in de rijke en boeiende geschiedenis van Belgisch bier.

Teams van Sony, Mini en Bouwkennis gingen je al voor, lees hier enkele reviews!

bierproeverij

bierproeverij

bierproeverij

De pralines die we tijdens deze chocoladeproeverij proeven, zijn onze eigen Chocola-Tuti creaties.  De speciale vormen en hedendaagse kleurencombinaties zijn daarbij een ware streling voor het oog.  We kiezen voor deze bierproeverij onze bieren zorgvuldig uit, ze zijn altijd lokaal en ambachtelijk en hebben een bijzondere storytelling.  No drink & drive policy binnen het bedrijf?  Geen probleem, we zorgen graag voor een niet-alcoholisch alternatief.

Lees de reviews op Google 

Praktisch

Waar: 
Aantal deelnemers: vanaf 15 tot 34 personen
Aantal deelnemers op locatie: vanaf 20 tot 80 personen
Duur: 2 uur
Talen: Nederlands, Frans, Engels, Duits, Deens en Zweeds
Prijs: 55 euro per persoon, exclusief btw
Contacteer ons gerust als je beperkt bent in tijd of budget, want we maken je graag een prijs op maat.

Eerder zin om op een actieve manier te proeven én in tussentijd ook Leuven of Mechelen te ontdekken?

Samen met Werner verken je de stad en maak je kennis met het rijke verleden van lokale bieren en brouwerijen. Je houdt halt in authentieke cafés die uitblinken ofwel door hun uitgebreide bierkaart of door hun uniek decor en historisch verleden. Bier en chocolade proeven zal nooit meer hetzelfde zijn. Een absolute aanrader als actieve en gezellige teamactiviteit.  Ideaal ook om je buitenlandse collega's kennis te laten maken met onze 2 top Belgische producten en bijzonder historische steden.

Duur: 2,5 uur
Aantal deelnemers: vanaf 10 tot 20 personen
Prijs: 42 euro per persoon, exclusief btw

Mag het iets meer zijn voor je teambuilding? 

Wil je met je teambuilding een hele dag bij ons vertoeven? Dat kan, van harte welkom!
Het is onze missie om jou en je team een bijzondere dag aan te bieden. Vertel ons je wensen en we maken je een interessant voorstel. Kortom, een gevulde dag vol ontdekkingen, ontmoetingen en bijzondere verbindingen.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x