Testimonials bier & chocoladeproeverij

star
star
star
star
star

Werner krijgt een recordscore. Hij vertelde honderduit over wetenswaardigheden waardoor onze enthousiaste groep dames niet anders kon dan luisteren. Met zes opmerkelijke biertjes en dito kwaliteitspralines die we anders nooit zouden proeven, was er meer dan genoeg nieuws om te ontdekken. We werden direct fan. Dit was puur plezier! Dit was grandioos genieten!

Carolien Janssens

star
star
star
star
star

Superleuke chocolade- en bierworkshop. Onderweg dacht ik nog: eigenlijk past dat toch niet samen... En dan kwam Werner met zijn superprofessionele en interessante uitleg en konden we gewoon zelf ervaren hoe goed alles combineerde. Mijn ogen zijn open gegaan en heb veel bijgeleerd in leuk gezelschap!

Esther Van Bel, MINI Ambassadrice

star
star
star
star
star

Wat opviel was de gigantische expertise van Werner op het vlak van zowel bier als chocolade. We kregen ontzettend veel informatie en alles was simpelweg lekker. We mochten zes originele bieren proeven die we zelf nooit zouden hebben gekozen, maar dat was juist het leuke eraan. Er zaten zelfs een paar sterke bieren tussen van 8 à 10% en naargelang de proeverij vorderde werd de sfeer uitbundiger, maar Werner kon hier perfect mee omgaan. De chocolade sprong er dan weer uit door kwaliteit. Werner had zelfs een speciale praline laten ontwikkelen met hazelnoot, waardoor de smaakcombinaties perfect tot zijn recht konden komen. Deze proeverij was georganiseerd in het kader van een teambuildingactiviteit en we mogen wel stellen dat onze groep wat hechter is geworden. In een gemoedelijke sfeer leer je iedereen echt kennen. De combinatie van bier en chocolade is eens iets totaal anders, wat je niet zo snel samen tegen komt. Voor ons was het vooral de gezelligheid die deze proeverij uniek maakte. Top bieren. Top chocolade. Top begeleiding van Werner!

Jean-Paul Hardy, hoofd marketing en communicatie bij Take Two Interactive, Nederland

star
star
star
star
star

Fantastic beer and chocolate experience!

Anastasia Frolova

star
star
star
star
star

De bier en chocolade proeverij van Chocola-Tuti is een dikke aanrader! We hadden van te voren niet kunnen verwachten dat bier én chocola zo'n goede combinatie zou zijn, een hele geslaagde middag! Nogmaals heel veel dank namens het BouwKennis Team!

Carola Heijden, BouwKennis, Nederland

star
star
star
star
star

Werner krijgt van ons een recordscore! Hij vertelde honderduit over wetenswaardigheden waardoor onze enthousiaste groep niet anders kon dan luisteren. Met 6 opmerkelijke biertjes en dito pralines die we anders nooit zouden proeven, was er meer dan genoeg nieuws om te ontdekken. We werden direct fan. Dit was puur plezier! Dit was grandioos genieten! Smaken verschillen en dit concept met origineel bier en TOP chocolade was op maat gemaakt van onze groep.

Eva Pauwels

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x