Kookworkshop Zuid-Amerikaans streetfood: een smaakvolle teambuilding!

Een kookworkshop Zuid-Amerikaanse streetfood: een smaakvolle teambuilding!

Een sympathieke Chileense chef-kok. Heerlijk vers vlees. Lekkere vis. Pittige kruiden. Kleurrijke groenten. En zoete verrassingen. Dat zijn de ingrediënten van onze gesmaakte teambuilding Zuid-Amerikaanse streetfood koken!  Een ideale activiteit voor je komende vergadering, personeelsfeest, incentive of eindejaarsfeest.

Teams van Inbev, DPD en OCMW Machelen gingen je al voor, lees hier enkele reviews!

Teambuilding kookworkshop

Teambuilding kookworkshop

teambuilding kookworkshop

Samen leren en beleven

Samen koken is gezellig én stimuleert de samenwerking in je team. Onze chef-kok Patty leert jou en je collega's om samen heerlijke empanada's, chili con carne, sauzen en bijhorende salades te maken.  Dip je nacho’s en toast alvast op een leerzame en lekkere kookworkshop. Vamos!

Empanada’s zijn gevulde deegwaren die je in de oven bakt. De naam komt van het Spaanse werkwoord empanar dat inpakken of inwikkelen betekent. Empanada’s zijn erg populair in Zuid-Amerikaanse landen, waar ze vooral als streetfood gegeten worden. 

Op het ritme van de muziek

Zodra de kookruimte helemaal gevuld is met heerlijke aroma’s en het water je in de mond komt, dekken jij en je collega’s de tafel in op het ritme van Latijns-Amerikaanse muziek. Zo wakkeren jullie je eetlust tijdens deze super leuke kookworkshop nog wat aan en zijn jullie helemaal klaar om te genieten van jullie kookkunsten. Teamwork!

Lees de reviews op Google

Praktisch 

Waar: In de keuken van Chocola-Tuti  
Aantal deelnemers: Vanaf 12 tot 20 personen
Duur: 3 uur, in die tijd koken jullie en wordt ook alles geproefd.

Talen: Nederlands, Engels en Spaans
Prijs: 65 euro per persoon, excl. btw

Mag het iets meer zijn? 

Wil je met je teambuilding een hele dag bij ons vertoeven? Dat kan, van harte welkom!
Het is onze missie om jou en je team een bijzondere dag aan te bieden. Vertel ons je wensen en we maken je een interessant voorstel. Kortom, een gevulde dag vol ontdekkingen, ontmoetingen en bijzondere verbindingen.


close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x