Teambuilding met alpaca's

Teambuilding met alpaca's

Dankzij hun unieke karakter zijn alpaca’s enorm geschikt om samen op zoek te gaan naar de verschillende manieren om een situatie binnen een team aan te pakken. We bespreken topics zoals communiceren, samenwerken en conflicten beheren.  Je komt door middel van kleine opdrachten meer te weten over vertrouwen, communicatie en leiderschap in je team.   

Ja, ik wil een leuk teamevent ervaren én vraag nu mijn persoonlijke offerte aan!

Teams van BPost, Lykke Advice en KU Leuven gingen je al voor, lees hier enkele reviews!
Lees hier wat deze teambuilding voor een team van Carglass betekende.

Interactie met de alpaca's en je collega's

Deze fijngevoelige dieren geven directe feedback op de mens en hoe die zich gedraagt. Alpaca’s voelen aan of het klopt; je eigenlijke reactie met je daadwerkelijk gevoel, iemand kan zich wel ontspannen tonen maar aan de alpaca kan je zien of het inderdaad zo is.  Blijft je alpaca staan, trekt hij tegen, wil hij niet mee? Allemaal indicaties dat er iets niet klopt.  We geven je tips en bespreken hoe je samen met je alpaca verder kan.

Je lichaamstaal en energie naar de alpaca’s toe kan je dus een bijzonder zicht geven op hoe je communiceert en omgaat met klanten en collega’s. Mensen geven en krijgen slechts één kans bij anderen om hun boodschap over te brengen. Alpaca’s laten dit leerproces wel toe. Ze geven telkens opnieuw eerlijke feedback, zonder oordeel.

Met bijzondere dieren op teambuilding

Alpaca’s zijn hoogsensitieve dieren die ons een spiegel voorhouden over wat er speelt in onszelf en in de groep, en dat maakt deze teambuilding met alpaca's bijzonder geschikt om (terug) in een teamspirit te geraken.

Op een ontspannen en indirecte manier spiegelen deze dieren je gedrag, ze kunnen je bovendien kracht en inzichten geven. De natuurlijke outdoor setting, de aanwezigheid van deze opmerkelijke dieren en de laagdrempelige oefeningen, zorgen voor een plezierige en ontspannen sfeer.


Surfen op een lange ervaring

We werken voor deze teambuilding samen met John en Hanneke, ze zijn eigenaar van een groot fokbedrijf met meer dan 70 dieren en runnen al jaren een activiteitenboerderij met oa alpaca's, lama's, schapen, geiten en kippen.  Dat maakt dat ze bijzonder veel ervaring hebben met het interpreteren van de houding van deze dieren en hoe je dit kan vertalen met je collega's op de werkvloer. 

Lees de talrijke reviews op Google

Praktische informatie over de teambuilding met alpaca's
  • Waar: in de tuin van Chocola-Tuti of op locatie
  • Aantal deelnemers op onze locatie: tot maximum een 20-tal personen
  • Duur: 2 uur
  • Talen: Nederlands, Frans, Engels en Duits
  • Prijs: op aanvraag

Mag het iets meer zijn voor jullie teambuilding? 

Wil je met je teambuilding een hele dag bij ons vertoeven? Dat kan, van harte welkom!
Het is onze missie om jou en je team een bijzondere dag aan te bieden.  Vertel ons je wensen en we maken je een interessant voorstel.  Kortom, een gevulde dag vol ontdekkingen, ontmoetingen en bijzondere verbindingen.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x