Teambuilding met alpaca's

Teambuilding met alpaca's

Dankzij hun unieke karakter zijn alpaca’s enorm geschikt om samen op zoek te gaan naar de verschillende manieren om een situatie binnen een team aan te pakken. We bespreken topics zoals communiceren, samenwerken en conflicten beheren.  Je komt door middel van kleine opdrachten meer te weten over vertrouwen, communicatie en leiderschap in je team.  

Teams van BPost, Lykke Advice en KU Leuven gingen je al voor, lees hier enkele reviews!

Interactie met de alpaca's en je collega's

Deze fijngevoelige dieren geven directe feedback op de mens en hoe die zich gedraagt. Alpaca’s voelen aan of het klopt; je eigenlijke reactie met je daadwerkelijk gevoel, iemand kan zich wel ontspannen tonen maar aan de alpaca kan je zien of het inderdaad zo is.  Blijft je alpaca staan, trekt hij tegen, wil hij niet mee?  Allemaal indicaties dat er iets niet klopt.  We geven je tips en bespreken hoe je samen met je alpaca verder kan.

Je lichaamstaal en energie naar de alpaca’s toe kan je dus een bijzonder zicht geven op hoe je communiceert en omgaat met klanten en collega’s. Mensen geven en krijgen slechts één kans bij anderen om hun boodschap over te brengen. Alpaca’s laten dit leerproces wel toe. Ze geven telkens opnieuw eerlijke feedback, zonder oordeel.

Met bijzondere dieren op teambuilding

Alpaca’s zijn hoogsensitieve dieren die ons een spiegel voorhouden over wat er speelt in onszelf en in de groep, en dat maakt deze teambuilding met alpaca's bijzonder geschikt om na een lange coronaperiode met heel veel schermtijd en weinig livemomenten met je collega's, terug in een teamspirit te geraken.

Op een ontspannen en indirecte manier spiegelen deze dieren je gedrag, ze kunnen je bovendien kracht en inzichten geven. De natuurlijke outdoor setting en de aanwezigheid van deze opmerkelijke dieren zorgt voor een plezierige en ontspannen sfeer.

Samenwerking met een zorgboerderij

We werken voor deze teambuilding samen met Sieglinde van een mobiele zorgboerderij en dat maakt hen meteen ook uniek.  Je kan hen niet bezoeken, zij verplaatsen zich naar waar mensen hen nodig hebben.  Naast de klassieke teambuildings met alpaca's, zetten ze hun dieren ook in als therapiedieren in zorginstellingen en scholen.

Lees de talrijke reviews op Google

Praktisch

Waar: Bij ons in onze grote tuin en in de Kampenhoutse velden
Aantal deelnemers op onze locatie: tot maximum 15-tal personen
Duur: 2 uur

Talen: Nederlands, Frans en Engels
Prijs: op aanvraag

Mag het iets meer zijn? 

Wil je met je teambuilding een hele dag bij ons vertoeven? Dat kan, van harte welkom!
Het is onze missie om jou en je team een bijzondere dag aan te bieden.  Vertel ons je wensen en we maken je een interessant voorstel.  Kortom, een gevulde dag vol ontdekkingen, ontmoetingen en bijzondere verbindingen.close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x