Over John en Hanneke

John en Hanneke, onze begeleiders voor de teambuilding met alpaca's

John kreeg de liefde voor dieren met de paplepel ingegoten: bij hem thuis was hij altijd omringd door dieren, waarvan een groot deel niet zo standaard ‘huis’dieren. Terwijl de meeste mensen in de Benelux toentertijd nog nooit van een alpaca gehoord hadden, besloot John in 1999 al dat dit prachtige dier zijn toekomst ging zijn. Zijn eigen bedrijf werd al snel opgestart en in 2001 trok hij de grens over om zich met zijn dieren in België te vestigen. 

Zijn boerderij is het oudste professionele alpaca bedrijf in de Benelux en met meer dan 70 alpaca’s, nog altijd één van de grootste fokbedrijven. Al meer dan 24 jaar werkt Boer John gepassioneerd met zijn kudde en sinds ruim 10 jaar deelt Boerin Hanneke deze passie. 

Ze kennen hun dieren door en door.
De afgelopen 10 jaar hebben ze naast hun fokbedrijf, ook een activiteitenboerderij van formaat uitgebouwd.
Op het grote domein, waar alpaca's, lama's, schapen, geiten en kippen je verwelkomen, kan je terecht voor een toffe daguitstap, een interessante excursie over het fokbedrijf en de wol verwerking én je kan er zelfs op vakantie gaan.  

Door hun jarenlange ervaring en expertise, zijn ze daarom een perfecte partner voor Chocola-Tuti.
Ze zetten hun veelzijdige kennis van alpaca’s en hun interessante kuddegedrag volledig in tijdens de workshop.  Je krijgt uitgebreid uitleg over het gedrag van de dieren en leggen al snel de link met de werkvloer. Bovendien geven ze tijdens de leuke agility oefeningen, heel wat tips over hoe de interactie tussen mens en dier beter kan, maar ook hoe je de communicatie tussen collega's kan optimaliseren.

De hoge dosis schattigheid en fun, krijg je er gratis bij.


close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x