Teambuilding: Chocoladeworkshop

Teambuilding met chocolade: om duimen en vingers af te likken!

Bij Chocola-Tuti geloven we dat de sleutel tot een succesvol team ligt in de kunst van het samenwerken, en wat is een betere manier om dit te bereiken dan met onze onweerstaanbare chocoladeworkshops? Ontdek een wereld waarin creativiteit en teamwork samenkomen, terwijl je geniet van heerlijke zoetigheden in een gezellige en inspirerende omgeving. Onze chocolade workshops bieden niet alleen een unieke ervaring, maar ze brengen ook teams dichter bij elkaar.

Chocoladeworkshop: een samenwerking om van te smullen!

Bij Chocola-Tuti staan we garant voor een onvergetelijke teambuilding met onze Chocolate Challenge. Lach, leer en werk samen terwijl je deelneemt aan deze bijzondere chocoladeworkshop. Combineer onze Chocolate Challenge met een vergadering, een andere teambuilding of catering doorheen de dag, ideaal dus voor je komende personeelsfeest, incentive of eindejaarsfeest. Breng jouw team dichter bij elkaar met behulp van chocolade.
Want, zoals het gezegde gaat, "If you can laugh together, you can work together."

Klaar voor een chocolade-avontuur?  Vraag je offerte aan!

teambuilding chocoladeworkshop

teambuilding chocoladeworkshop

teambuilding chocoladeworkshopPraktische informatie over de teambuilding chocoladeworkshop 

  • Duur: 2 uur
  • Waar: bij Chocola-Tuti of op een door jouw gekozen locatie
  • Aantal deelnemers: vanaf 8 tot 40 personen (aantal deelnemers op externe locatie: vanaf 20 tot een 80-tal personen)
  • Talen: Nederlands, Frans en Engels
  • Prijs: 65 euro per persoon (excl. btw)
    Contacteer ons gerust als je beperkt bent in tijd of budget, want we maken je graag een prijs op maat.

Ervaringen van andere bedrijven 

Ontdek waarom vooraanstaande bedrijven zoals KU Leuven, Acerta, Brussels Airlines en KBC hebben gekozen voor de verrukkelijke ervaring van onze chocoladeworkshops. Maar niet alleen grote bedrijven genieten van onze workshops. Zelfs kleinere ondernemingen kunnen deelnemen. Onze workshops zijn toegankelijk voor groepen vanaf 8 personen. Blader door reviews op onze website of kijk op Google om te begrijpen waarom onze workshops zo'n doorslaand succes zijn!

Mag het iets meer zijn voor jullie teambuilding? 

Wil je meer dan alleen een workshop? Overweeg dan om een volledige dag bij Chocola-Tuti door te brengen. Laat ons je wensen weten, en we stellen graag een op maat gemaakt voorstel voor je samen. Een dag vol ontdekkingen, ontmoetingen en bijzondere verbindingen wacht op jou en je team.

Chocola-Tuti biedt dus niet alleen chocolade workshops aan, maar ook een inspirerende locatie voor vergaderingen. Vergaderen op onze locatie betekent niet alleen een professionele omgeving, maar ook een plek waar creativiteit en nieuwe inzichten bloeien. Weg van de kantoorhiërarchie kunnen teams zich concentreren op hun doelen, genieten van een omgeving die je focus verhoogd en zich laat inspireren door de magische sfeer van chocolade.

Voordelen van vergaderen bij Chocola-Tuti:

  • Focus en creativiteit: onze ruimte biedt een focus verhogende omgeving waar teams creatiever denken en nieuwe ideeën kunnen genereren.

  • Binnen en buiten: boek je onze vergaderruimte, dan krijg je ook toegang tot de buitenruimte. Groot terras met stretchtent, een gezellige houten chalet en een mooie tuin. Perfect voor ontspanning tijdens pauzes of het organiseren van teambuildingactiviteit zoals met de alpaca's.

  • Chocolade-geïnspireerd: Dompel jezelf onder in een wereld van chocolade-inspiratie bij Chocola-Tuti. Huiselijk en warm gedecoreerd met chocoladetoetsen en zelfs een loungeruimte met chocoladezeteltjes en bank. Laat je inspireren door de creatieve sfeer.

Reviews en getuigenissen 

Bij Chocola-Tuti hebben we een scala aan succesverhalen die we met veel plezier meedelen. Lees hieronder enkele uitgeschreven succesverhalen om meer inzicht te krijgen van de impact van onze chocoladeworkshops op teambuilding.

Een teambuilding met een hapje en een drankje als afsluiter
Een chocoladeworkshop met diner dat eens iets anders was

Lees meer reviews op Google en ontdek waarom onze workshops hoog gewaardeerd worden.

Klaar om je teambuilding naar een hoger niveau te tillen met een chocolade workshop bij Chocola-Tuti? Aarzel niet en vraag nu je persoonlijke offerte aan. Laat ons samen lachen, creëren en verbinden met de heerlijke wereld van chocolade!


Klaar voor een chocolade-avontuur?  Vraag je offerte aan!


Waarom kiezen voor een chocoladeworkshop als teambuilding?

1. Creatieve verbinding

Bij Chocola-Tuti geloven we sterk in de kracht van creativiteit als bindmiddel voor teams. Onze chocoladeworkshops zijn ontworpen om een unieke band tussen teamleden te creëren door middel van gezamenlijke creativiteit. Het proces van samen chocolade creaties maken gaat verder dan alleen het delen van een activiteit. Het is een gedeelde reis van inspiratie en innovatie. Door samen te werken aan chocoladekunstwerken ontstaat er een creatieve verbinding die de samenwerking binnen het team versterkt.

2. Unieke ervaring

Een chocolade workshop bij Chocola-Tuti is niet zomaar een teambuildingactiviteit. Vanaf het moment dat je de verleidelijke geur van Callebaut chocolade ruikt tot het proeven van je eigen meesterwerken, elk moment is doordrenkt van opwinding en vreugde. De teamleden zullen niet alleen genieten van de heerlijke resultaten, maar ook terugkijken op een buitengewone ervaring die hen dichter bij elkaar heeft gebracht.

3. Natuurlijke en duurzame ingrediënten

Bij Chocola-Tuti gaan we verder dan alleen het aanbieden van een chocolade workshop; we staan voor kwaliteit en duurzaamheid. Onze keuze voor de hoogwaardige chocolade van Callebaut, met 100% cacaoboter en zonder palmolie, is een bewuste stap in de richting van verantwoord ondernemen. Door met natuurlijke en duurzame ingrediënten te werken, bieden we niet alleen een smaakvolle ervaring, maar laten we ook zien dat we geven om zowel het welzijn van onze klanten als dat van de planeet.

4. Flexibiliteit

Of je nu een klein team hebt dat dichter bij elkaar wil komen of een grotere groep die op zoek is naar een unieke teambuildingervaring, Chocola-Tuti past zich aan aan de grootte van je groep. Onze chocoladeworkshops zijn flexibel en geschikt voor 8 tot 40 personen bij ons, en zelfs tot 80 personen op een externe locatie. Of het nu gaat om een intieme bijeenkomst of een grootschalig evenement, wij zorgen voor een op maat gemaakte chocolade-ervaring die perfect past bij de behoeften van jouw team.

5. Meertalige opties

Bij Chocola-Tuti begrijpen we het belang van effectieve communicatie binnen teams, ongeacht de taal. Daarom bieden we onze chocoladeworkshops aan in het Nederlands, Frans en Engels. Deze meertalige opties zorgen ervoor dat elk teamlid zich comfortabel voelt en actief kan deelnemen aan de workshop.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x