Een teambuilding met een hapje en drankje als afsluiter

Buren op bezoek

Wist je dat niet ver van ons chocoladehuis het bedrijvencentrum ‘De Malt’ in Boortmeerbeek gevestigd is? Daar is o.a. Proxcellence gevestigd. Een bedrijf dat gespecialiseerd is in IT-consultancy. Ze verbeteren processen in andere bedrijven door te automatiseren via software voornamelijk met SAP. Naast het hoofdkantoor in Boortmeerbeek, hebben ze ook een kantoor in Luxemburg. 

Sabine Pevernagie, Office Manager van Proxcellence, organiseert regelmatig teamactiviteiten omdat er veel consultants van thuis uit werken. “Het is een gelegenheid om de mensen samen te brengen, te horen hoe het met iedereen gaat en de teamspirit te stimuleren.” vertelt ze. “De activiteiten die we organiseren duren doorgaans niet zo lang, een uurtje of 2 is voldoende. We doen dit ook binnen de kantooruren zodat de collega’s hun vrije tijd hiervoor niet moeten inzetten.”

Als inwoonster van Boortmeerbeek rijdt ze regelmatig voorbij het chocoladehuis en ze was dan ook erg geïntrigeerd. Omdat ze wist dat iedereen van chocolade houdt, nam ze een kijkje op de website en ze zag dat er ook teambuildings georganiseerd werden. “Ik nam contact op met Mieke en kreeg heel snel antwoord. Via mail hebben we dit heel snel kunnen organiseren.”

Parking genoeg?

“De dag zelf kwam ik als eerste toe en had ik even een stressmomentje over het aantal parkingplaatsen.“ bekent Sabine. “Ik wist dat iedereen met de eigen wagen kwam en wist niet zeker of er plaats genoeg zou zijn. Mieke ontving me heel warm en opende meteen de poort achteraan voor extra parking. Dat was dus snel opgelost.”

“Binnen de kortste keren kwam iedereen toe en vertelde Mieke bij wijze van ijsbreker over de historiek van chocolade maar ook waarom ze doet wat ze doet. We werden er allemaal happy van.” 

Een teambuilding met een hapje en drankje als afsluiter

“Uiteindelijk hebben we ook heel veel gedaan in die 2 uren. We hebben chocolade studentenhaver gemaakt, een chocolade schaal en vulling. Ondertussen hebben we heel veel gelachen, er hing echt een goede sfeer. De challenge was niet echt competitief waardoor iedereen op zijn gemak was en uiteindelijk iedereen winnaar was. Dat was een heel fijn gevoel.”

“Na de workshop had ik met Mieke nog een hapje en een drankje geregeld. Er was keuze genoeg met biertjes en non-alcoholische dranken. Een leuke afsluiter.”

“Na de teambuilding was iedereen heel tevreden. Er waren veel foto’s gemaakt die naar elkaar werden gestuurd. Iedereen ging naar huis met lekkere chocolade waar ook het thuisfront van kon meegenieten. “

“Ik heb alleen maar enthousiaste feedback gekregen dus ik ben heel tevreden over de teambuilding. Ondertussen heb ik de receptioniste van ons bedrijvencentrum verteld over Chocola-Tuti en misschien gaan dus ook andere bedrijven van De Malt de weg naar jullie chocoladehuis ontdekken.” sluit Sabine af.

Het team is nu echt een team

Tijdens een outdoor workshop met de alpaca’s, leren teams op een speelse manier beter communiceren, samenwerken en conflicten oplossen.

Voor een relatiegeschenk met logo gaat Mieke net dat stapje verder

Ans vindt het belangrijk dat elk relatiegeschenk het logo van Acerta draagt. Mieke zorgt voor perfect gepersonaliseerde cadeaus.

Een gezellige en lekkere kookworkshop met Patty

Een teambuilding organiseer je oa om je (nieuwe) collega’s beter te leren kennen.

Een chocoladeworkshop met diner dat eens iets anders was

Daphne Bakermans van easics koos Chocola-Tuti uit voor hun jaarlijkse teambuilding.

Het is alsof je een verjaardagscadeautje krijgt

Charlotte Cools van The Online Nut Company zweert bij de lekkere en bijzondere relatiegeschenken van Chocola-Tuti om haar medewerkers te verrassen.

Een online workshop voor onze teamdag

Een teambuilding organiseren in tijden van corona? Dat kan! Boek net als stafmedewerker Loes Diricks van KU Leuven een online workshop bij Chocola-Tuti.

Een geslaagde online teambuilding

Door het coronavirus was de honger naar een groepsactiviteit groot bij SBB Accountants & Adviseurs. Daarom boekte Raf Dom een online teambuilding voor zijn team bij Chocola-Tuti.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x