Het is alsof je een verjaardagscadeautje krijgt

Als oprichter en mede-zaakvoerder van The Online Nut Company vind ik het belangrijk om mijn medewerkers regelmatig te verrassen. Pasen en Sinterklaas staan bijvoorbeeld aangestreept in mijn agenda. Toen 2 jaar geleden, aan het begin van de eerste lockdown, een eerlijke en kwetsbare post van Mieke van Chocola-Tuti las op LinkedIn, greep dat mij echt aan en twijfelde ik geen seconde. Zo’n oprechte persoon wilde ik steunen!

Het verschil maken

Na mijn eerste bestelling van relatiegeschenken met Pasen ben ik blijven aankloppen bij Chocola-Tuti. Ik vind dat elk cadeautje spannend en persoonlijk moet zijn, alsof het een verjaardagsgeschenk is. En daar slaagt Mieke iedere keer in. Ze heeft oog voor die details die het verschil maken.

Mijn medewerkers houden van Mieke

Mieke bracht tijdens de eerste lockdown elk relatiegeschenk aan huis. Mijn medewerkers stoeften over de manier waarop ze dat deed: boordevol passie en met een aanstekelijk enthousiasme. En ook over de inhoud van elk cadeau – de overheerlijke Belgische chocolade – waren ze laaiend enthousiast.

Een leuke DIY-box

Tijdens de herfstvakantie bestelde ik een DIY-box voor mijn gezin. Het is super hoe Mieke met deze box inspeelt op de stijgende vraag van de markt. Want hou je kinderen maar eens zinvol bezig in coronatijden … Ik postte enkele foto’s en tagde Chocola-Tuti. Nadien zag ik dat meer mensen binnen mijn netwerk deze DIY-box bestelden.

Chocola-Tuti is een aanrader

Ik bestel graag bij Chocola-Tuti. Ik kan honderd procent op Mieke vertrouwen. Bij haar zijn afspraken afspraken. Ik weet dat ik kies voor kwaliteit. Ik steun met plezier een onderneemster die haar hart, ziel en tijd stopt in haar zaak.

Wil je net zoals Charlotte je medewerkers verrassen met een persoonlijk en spannend relatiegeschenk? Neem dan gerust contact met me op.

Group S omarmt duurzaamheid en maatschappelijke impact met het chocolade boterhammenconcept

Advocatenkantoor LM&DS twijfelde geen seconde om in het boterhammenconcept te stappen

Bijzonder vergaderen - Teamwork bij Chocola-Tuti

Tijdens een outdoor workshop met de alpaca’s, leren teams op een speelse manier beter communiceren, samenwerken en conflicten oplossen.

Een chocoladeworkshop met diner dat eens iets anders was

Daphne Bakermans van easics koos Chocola-Tuti uit voor hun jaarlijkse teambuilding.

Een teambuilding met een hapje en drankje als afsluiter

Het is een gelegenheid om collega's samen te brengen, te horen hoe het met iedereen gaat en de teamspirit te stimuleren.

Voor een relatiegeschenk met logo gaat Mieke net dat stapje verder

Ans vindt het belangrijk dat elk relatiegeschenk het logo van Acerta draagt. Mieke zorgt voor perfect gepersonaliseerde cadeaus.

Een gezellige en lekkere kookworkshop met Patty

Een teambuilding organiseer je oa om je (nieuwe) collega’s beter te leren kennen.

Een online workshop voor onze teamdag

Een teambuilding organiseren in tijden van corona? Dat kan! Boek net als stafmedewerker Loes Diricks van KU Leuven een online workshop bij Chocola-Tuti.

Een geslaagde online teambuilding

Door het coronavirus was de honger naar een groepsactiviteit groot bij SBB Accountants & Adviseurs. Daarom boekte Raf Dom een online teambuilding voor zijn team bij Chocola-Tuti.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x