Een gezellige en lekkere kookworkshop met Patty

Een nieuwe collega neemt het voortouw voor een toffe teambuilding

Onlangs mochten we het geweldig team van Security en Facility van DPD Vilvoorde ontvangen. Het team verwelkomde een nieuw teamlid, Maïté Bamps. Zij had meteen het initiatief genomen om een teambuilding te organiseren om haar nieuwe collega’s beter te leren kennen. 

Maïté werkte voorheen bij een andere dienst van DPD namelijk DPD Fresh waar ze Mieke als klant kende. Omdat ze ook in de buurt van het chocoladehuis woont, lonkte de plek om er eens een activiteit te beleven. Ze bezorgde de collega’s een link naar de website van Chocola-Tuti en iedereen was meteen enthousiast. Er werd gekozen voor een Zuid-Amerikaanse streetfoodworkshop. De organisatie verliep heel vlot. Na enkele mails met Mieke was alles in kannen en kruiken.

D-Day

“De dag zelf werden we warm onthaald door Mieke” vertelt Maïté. “Ze is een heel open en sociale persoon en we voelden ons meteen welkom. We werden daarna begeleid door de Chileense Chef Patty die ons nieuwe dingen leerde kennen zoals nieuwe kruiden of ons toonde hoe we zelf ons deeg konden maken voor de empanadas. Het was heel lekker, ook fijn om het pikante met het zachte van de slaatjes te proeven. In ons team zijn het allemaal fijnproevertjes dus we hebben er allemaal van genoten.”

Een hechte groep

“De teambuilding bevestigde dat we een hele hechte groep vormen. Iedereen hielp elkaar en dat herken ik ook van op de werkvloer. We hebben heel veel gelachen en het was super gezellig” zegt Maïté. “Ik heb de teambuilding ondertussen al aangeraden aan vrienden want het was echt een toffe ervaring.“

Het team is nu echt een team

Tijdens een outdoor workshop met de alpaca’s, leren teams op een speelse manier beter communiceren, samenwerken en conflicten oplossen.

Een teambuilding met een hapje en drankje als afsluiter

Het is een gelegenheid om collega's samen te brengen, te horen hoe het met iedereen gaat en de teamspirit te stimuleren.

Voor een relatiegeschenk met logo gaat Mieke net dat stapje verder

Ans vindt het belangrijk dat elk relatiegeschenk het logo van Acerta draagt. Mieke zorgt voor perfect gepersonaliseerde cadeaus.

Een chocoladeworkshop met diner dat eens iets anders was

Daphne Bakermans van easics koos Chocola-Tuti uit voor hun jaarlijkse teambuilding.

Het is alsof je een verjaardagscadeautje krijgt

Charlotte Cools van The Online Nut Company zweert bij de lekkere en bijzondere relatiegeschenken van Chocola-Tuti om haar medewerkers te verrassen.

Een online workshop voor onze teamdag

Een teambuilding organiseren in tijden van corona? Dat kan! Boek net als stafmedewerker Loes Diricks van KU Leuven een online workshop bij Chocola-Tuti.

Een geslaagde online teambuilding

Door het coronavirus was de honger naar een groepsactiviteit groot bij SBB Accountants & Adviseurs. Daarom boekte Raf Dom een online teambuilding voor zijn team bij Chocola-Tuti.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x