Voor een relatiegeschenk met logo gaat Mieke net dat stapje verder

Voor de relatiegeschenken van Acerta had ik een duidelijk idee in mijn hoofd. Ik wist perfect wat ik wilde. Het ging niet om een kant-en-klare formule, maar wel iets helemaal op maat van ons bedrijf. Mijn plan zat met andere woorden niet in een of ander standaardaanbod. Ook niet bij Mieke van Chocola-Tuti.

Chocola-Tuti gaat all the way!

Mijn dochter volgde een chocoladekamp bij Chocola-Tuti. Zo kende ik Mieke. Toen ik op zoek ging naar een relatiegeschenk met logo, stak ik ook bij haar mijn licht op. Ik merkte onmiddellijk dat ze op het vlak van personalisatie heel ver ging. Veel verder dan de meeste conculega’s. Mijn keuze voor haar voorstel was dus snel gemaakt.

Toen de drukproeven voor onze vintage mok misliepen, kon ik rekenen op Miekes hulp. Ook al was het niet gemakkelijk om het logo op de juiste plaats te krijgen, toch ging ze voluit voor het beste resultaat. Dat gaf mij als klant een heel gerust gevoel.

Leuke berichtjes op sociale media

Onze 1500 medewerkers waren in de wolken met hun cadeautje. Ze vonden dat ze echt verwend werden en toonden dat maar wat graag op Facebook en LinkedIn. Over de mellowcakes waren ze zelfs lyrisch. Zo veel, zo mooi en zo lekker, dat was boven al hun verwachtingen.

Waarom kiezen voor Chocola-Tuti?

Wie op zoek is naar een bijzonder relatiegeschenk met logo, moet zeker aankloppen bij Chocola-Tuti. Want Mieke biedt een ongeziene service. Naast de topkwaliteit van haar producten voel je je als klant nog altijd koning bij haar. Ze denkt met je mee en stemt haar voorstel af op je wensen en budget. Daarbij gaat ze heel ver om je cadeau zo persoonlijk mogelijk te maken. Het is heel aangenaam werken met Mieke. Ze is altijd vlot bereikbaar en reageert heel snel op je vragen. Een aanrader dus!

Wil je net zoals Ans je medewerkers verwennen met een origineel relatiegeschenk met logo? Neem dan gerust contact met me op.

Het team is nu echt een team

Tijdens een outdoor workshop met de alpaca’s, leren teams op een speelse manier beter communiceren, samenwerken en conflicten oplossen.

Een teambuilding met een hapje en drankje als afsluiter

Het is een gelegenheid om collega's samen te brengen, te horen hoe het met iedereen gaat en de teamspirit te stimuleren.

Een gezellige en lekkere kookworkshop met Patty

Een teambuilding organiseer je oa om je (nieuwe) collega’s beter te leren kennen.

Een chocoladeworkshop met diner dat eens iets anders was

Daphne Bakermans van easics koos Chocola-Tuti uit voor hun jaarlijkse teambuilding.

Het is alsof je een verjaardagscadeautje krijgt

Charlotte Cools van The Online Nut Company zweert bij de lekkere en bijzondere relatiegeschenken van Chocola-Tuti om haar medewerkers te verrassen.

Een online workshop voor onze teamdag

Een teambuilding organiseren in tijden van corona? Dat kan! Boek net als stafmedewerker Loes Diricks van KU Leuven een online workshop bij Chocola-Tuti.

Een geslaagde online teambuilding

Door het coronavirus was de honger naar een groepsactiviteit groot bij SBB Accountants & Adviseurs. Daarom boekte Raf Dom een online teambuilding voor zijn team bij Chocola-Tuti.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x