Een chocoladeworkshop met diner dat eens iets anders was

Naar jaarlijkse gewoonte ging Daphne van easics op zoek naar een teambuildingactiviteit voor hun medewerkers.

Hoe kwam je bij Chocola-Tuti terecht?

Omdat ik Mieke nog ken van vroeger, kwam ik al snel bij Chocola-Tuti uit. Mijn collega’s en ik zijn grote snoepers dus ik wist dat een chocoladeworkshop zou aanslaan. 

De ideale combinatie: chocoladeworkshop en dineren

Het was een schot in de roos.
Die dag was het slecht weer en enkele sportieve collega’s die met de fiets gekomen waren, kwamen kletsnat toe. Mieke ging meteen handdoeken halen en zorgde voor een warm onthaal.

We hebben het aperitief in de fijne, houten buitenruimte genomen. Mieke had er warme dekentjes gelegd. Voor het diner zijn we door het slechte weer dan naar binnen gekomen. We hadden gekozen voor empanadas en quiches omdat dit eens iets anders is. Het eten was heel uitgebreid, kwalitatief en meer dan genoeg, ook al zijn er in ons team grote eters.

Alle collega’s waren achteraf heel blij met het event. Ik kan het iedereen aanraden. Het was fijn, zoet en geweldig!


Het team is nu echt een team

Tijdens een outdoor workshop met de alpaca’s, leren teams op een speelse manier beter communiceren, samenwerken en conflicten oplossen.

Een teambuilding met een hapje en drankje als afsluiter

Het is een gelegenheid om collega's samen te brengen, te horen hoe het met iedereen gaat en de teamspirit te stimuleren.

Voor een relatiegeschenk met logo gaat Mieke net dat stapje verder

Ans vindt het belangrijk dat elk relatiegeschenk het logo van Acerta draagt. Mieke zorgt voor perfect gepersonaliseerde cadeaus.

Een gezellige en lekkere kookworkshop met Patty

Een teambuilding organiseer je oa om je (nieuwe) collega’s beter te leren kennen.

Het is alsof je een verjaardagscadeautje krijgt

Charlotte Cools van The Online Nut Company zweert bij de lekkere en bijzondere relatiegeschenken van Chocola-Tuti om haar medewerkers te verrassen.

Een online workshop voor onze teamdag

Een teambuilding organiseren in tijden van corona? Dat kan! Boek net als stafmedewerker Loes Diricks van KU Leuven een online workshop bij Chocola-Tuti.

Een geslaagde online teambuilding

Door het coronavirus was de honger naar een groepsactiviteit groot bij SBB Accountants & Adviseurs. Daarom boekte Raf Dom een online teambuilding voor zijn team bij Chocola-Tuti.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x