Een online workshop voor onze teamdag

Mieke gaf in het verleden al chocoladeworkshops voor de buitenlandse gasten van KU Leuven, zegt Loes Dirick van International Services.  Toen ik tijdens de coronacrisis zelf op zoek moest gaan naar een leuke activiteit voor onze teamdag, was mijn keuze snel gemaakt. Ik boekte bij Chocola-Tuti een online workshop.

Iedereen krijgt graag een pakketje

Enkele dagen voor onze online workshop bezorgde Mieke elk teamlid een doos. Wat waren we nieuwsgierig! Maar … we mochten onze dozen nog niet openen. Het WhatsAppverkeer tussen de collega’s steeg onmiddellijk. Dankzij dit pakketje kreeg onze chocoladeworkshop een spannend fysiek kantje. Deze teamdag bleef niet beperkt tot aan ons scherm plakken.

Creatief aan de slag

Met maar liefst 24 collega’s volgden we de online workshop. Mieke leidde alles in goede banen. De interactie tussen elkaar was schitterend. We experimenteerden naar hartenlust en elke creatie werd getoond. De ene collega had de truffels versierd met letterkoekjes, de andere met roze sprinkles. Ieders karakter kwam naar voren.

Een geweldige dienstverlening

Ik raad Chocola-Tuti zeker aan. Niet alleen voor de schitterende en lekkere producten of de warme persoonlijkheid van Mieke, maar ook voor de dienstverlening. Zo hebben we bijvoorbeeld aan Mieke gevraagd om de internationale studenten van KU Leuven in Antwerpen een chocoladepakketje te bezorgen. Ik weet dat ik mag rekenen op een service van a tot z. Ze zorgt dat het in orde is. Als er bijvoorbeeld iets misloopt bij de verzending, dan is Mieke oprecht begaan en pakt ze het probleem aan. Als klant stelt me dat enorm gerust.

Wil je net zoals Loes en haar collega’s genieten van een leuke online workshop als teamactiviteit? Neem dan gerust contact met me op.

Het team is nu echt een team

Tijdens een outdoor workshop met de alpaca’s, leren teams op een speelse manier beter communiceren, samenwerken en conflicten oplossen.

Een teambuilding met een hapje en drankje als afsluiter

Het is een gelegenheid om collega's samen te brengen, te horen hoe het met iedereen gaat en de teamspirit te stimuleren.

Voor een relatiegeschenk met logo gaat Mieke net dat stapje verder

Ans vindt het belangrijk dat elk relatiegeschenk het logo van Acerta draagt. Mieke zorgt voor perfect gepersonaliseerde cadeaus.

Een gezellige en lekkere kookworkshop met Patty

Een teambuilding organiseer je oa om je (nieuwe) collega’s beter te leren kennen.

Een chocoladeworkshop met diner dat eens iets anders was

Daphne Bakermans van easics koos Chocola-Tuti uit voor hun jaarlijkse teambuilding.

Het is alsof je een verjaardagscadeautje krijgt

Charlotte Cools van The Online Nut Company zweert bij de lekkere en bijzondere relatiegeschenken van Chocola-Tuti om haar medewerkers te verrassen.

Een geslaagde online teambuilding

Door het coronavirus was de honger naar een groepsactiviteit groot bij SBB Accountants & Adviseurs. Daarom boekte Raf Dom een online teambuilding voor zijn team bij Chocola-Tuti.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x