Een geslaagde online teambuilding

Door het coronavirus was het moeilijk om een echte online groepsactiviteit te vinden. Terwijl een andere afdeling koos voor een online aperomoment, zocht ik – als financieel directeur bij SBB Accountants & Adviseurs – naar een actieve insteek. Iets samen doen, dat was voor mijn team belangrijk. Ik speurde het internet af naar een leuke online teambuilding en zo kwam ik terecht bij Chocola-Tuti. De passie voor chocolade droop van de website en Facebookpagina.

Gemakkelijke keuze

Deze online teambuilding was geknipt voor ons: elke deelnemer kreeg een DIY-box aan huis geleverd. Mieke zorgde voor de persoonlijke online begeleiding en tja, zeg nu zelf, wie houdt er niet van chocolade? Mijn keuze was dus snel gemaakt.

Online chocoladeteambuilding

Positieve reacties van iedereen

Het was superleuk om samen nog eens iets te doen. Mieke zorgde ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld was, zodat de workshop zelf vlot verliep. Tijdens de teambuilding betrok ze elk teamlid en gaf ze duidelijke instructies op haar eigen enthousiaste manier. Natuurlijk was er ook tijd voor een babbeltje en wat grapjes. Achteraf was iedereen super enthousiast over deze teambuilding.

Een vegan pakket

Ik raad deze workshop zeker aan. Mieke legt de nadruk op een stressvrij moment. Dat kan natuurlijk alleen maar dankzij een zeer grondige voorbereiding. Zo lukte het haar bijvoorbeeld om mooi in te spelen op een teamlid dat alleen vegan eet. Mieke veranderde de vulling naar marsepein. Met die kleine dingen maakt ze het verschil.

Wil je net zoals Raf het groepsgevoel aanwakkeren met een leuke online teambuilding? Neem dan gerust contact met me op.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x