Een online, betaalbare én tweetalige chocoladeworkshop, ook voor dummy’s in de keuken

Bijna elke dag rij ik voorbij het gebouw van Chocola-Tuti. Toen ik op zoek moest naar een tweetalige workshop voor mijn collega’s bij HR Rail, herinnerde ik me wat er op het raam stond. Ik nam contact op met Mieke en boekte een online teambuilding voor maar liefst 69 personen. En hoewel het allemaal vrij last minute was, speelde Mieke alles toch perfect klaar.

Een tof concept

De online betaalbare workshops zijn niet dikgezaaid. Zeker niet als het om een tweetalig publiek gaat. Gelukkig paste het voorstel van Mieke perfect binnen ons budget en konden we met het volledige team van dit toffe concept genieten.

Ook voor dummy’s in de keuken

Onze online sessie was superleuk. Mieke legde alles goed uit, liet elke handeling voor de camera zien en beantwoordde elke vraag. Zo was iedereen mee, ook de dummy’s in de keuken. Zelfs de kinderen die toevallig thuis waren, mochten een handje toesteken. Het was zalig om samen iets te doen en ons als team te ontspannen in een drukke periode. Die pauzeknop even induwen, dat hadden we echt wel nodig. De reacties achteraf waren dan ook allemaal heel positief.

Een absolute aanrader

Ik ben alvast fan van deze tweetalige workshop van Chocola-Tuti. De communicatie vooraf, de pakketjes aan huis, de kwaliteit van de producten, het enthousiasme van Mieke, de prijs … Elk detail klopt gewoon. Het plaatje is af!

Wil je net zoals Vanessa en haar collega’s genieten van een leuke tweetalige workshop als teamactiviteit? Neem dan gerust contact met me op.close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x