Het is alsof je een verjaardagscadeautje krijgt

Als oprichter en mede-zaakvoerder van The Online Nut Company vind Charlotte het belangrijk om haar medewerkers regelmatig te verrassen. "Pasen en Sinterklaas staan bijvoorbeeld aangestreept in mijn agenda. Toen ik dit jaar, aan het begin van de eerste lockdown, een eerlijke en kwetsbare post van Mieke van Chocola-Tuti las op LinkedIn, greep dat mij echt aan en twijfelde ik geen seconde. Zo’n oprechte persoon wilde ik steunen!"

Het verschil maken

Na mijn eerste bestelling van relatiegeschenken met Pasen ben ik blijven aankloppen bij Chocola-Tuti. Ik vind dat elk cadeautje spannend en persoonlijk moet zijn, alsof het een verjaardagsgeschenk is. En daar slaagt Mieke iedere keer in. Ze heeft oog voor die details die het verschil maken.

Mijn medewerkers houden van Mieke

Mieke bracht tijdens de eerste lockdown elk relatiegeschenk aan huis. Mijn medewerkers stoeften over de manier waarop ze dat deed: boordevol passie en met een aanstekelijk enthousiasme. En ook over de inhoud van elk cadeau – de overheerlijke Belgische chocolade – waren ze laaiend enthousiast.

Een leuke DIY-box

Tijdens de herfstvakantie bestelde ik een DIY-box voor mijn gezin. Het is super hoe Mieke met deze box inspeelt op de stijgende vraag van de markt. Want hou je kinderen maar eens zinvol bezig in coronatijden … Ik postte enkele foto’s en tagde Chocola-Tuti. Nadien zag ik dat meer mensen binnen mijn netwerk deze DIY-box bestelden.

Chocola-Tuti is een aanrader

Ik bestel graag bij Chocola-Tuti. Ik kan honderd procent op Mieke vertrouwen. Bij haar zijn afspraken afspraken. Ik weet dat ik kies voor kwaliteit. Ik steun met plezier een onderneemster die haar hart, ziel en tijd stopt in haar zaak.

Wil je net zoals Charlotte je medewerkers verrassen met een persoonlijk en spannend relatiegeschenk? Neem dan gerust contact met me op.


close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x