Onze online chocoladeworkshop was een echte teambuilding”

De liefde voor chocolade is groot bij de collega’s van KU Leuven. We bezochten al eens samen het chocolademuseum. Toen prikkelde het al om meer met chocolade te doen. Dat had mijn verantwoordelijke wellicht goed onthouden. Want een poosje later stelde ze ons een chocoladeworkshop van Chocola-Tuti voor als teambuilding.

De spanning stijgt

Deze online workshop is een leuke formule. Elke medewerker krijgt een pakketje aan huis geleverd, dat nog niet geopend mag worden. Telkens wanneer je voorbij dit pakje loopt, voel je de spanning stijgen. En dan is het moment eindelijk daar … Bij de start van de chocoladeworkshop mag je eindelijk piepen in je pakketje en word je aangenaam verrast door de inhoud: een cadeautje, een mok met chocoladetabletten en natuurlijk de ingrediënten voor de workshop zelf.

Een gezellige teambuilding

Ook al verliep onze chocoladeworkshop via het scherm, toch hadden we een echt teambuildinggevoel. Iedereen was mee met de opdracht. Dat hield Mieke goed in de gaten. En natuurlijk werd er ook veel gelachen en keken we regelmatig eens over het muurtje. Mieke was tot in de puntjes voorbereid en straalde een en al passie uit voor chocolade. Dat zorgde voor veel sfeer.

Wat een positieve reacties!

Iedereen heeft echt genoten van deze chocoladeworkshop.  Het was niet te moeilijk en de resultaten waren supermooi. We zouden dit zeker nog eens live willen doen met onze dienst. Ik raad Chocola-Tuti absoluut aan. Het is een teambuilding die echt af is, en met Mieke samenwerken is een plezier.

Wil je net zoals Carine en haar collega’s een leuke chocoladeworkshop volgen? Neem dan gerust contact met me op.


close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x