Over Annabelle

Annabelle houdt van reizen, andere culturen verkennen, talen én ook van thee. Thee dronk ze altijd: haar ouders brachten het mee uit India en zo werd haar interesse gewekt. Op internaat was ze een uitzondering, gezien iedereen koffie dronk. Als japanologe verhuisde ze naar Japan en ontdekte er een maatschappij waar thee als water wordt gedronken: van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat, ’s winters en ’s zomers, warm of koud, verkwikkend of verkoelend. Eens terug in Belgie wilde ze zo veel mogelijk over thee weten en volgde een opleiding theesommelier bij de inspirerende Ann Vansteenkiste.

Ze importeert thee en verkoopt die online aan particulieren, restaurants en winkels. Thee gaat echter gepaard met beleving en educatie, omdat veel mensen met vragen zitten. “Waarom losse thee en geen zakjes? Groene thee, wat is dat nu eigenlijk?” Daarom begon ze met workshops en dat sloeg meteen aan. 

Wist je dat thee ook een goed alcoholvrij alternatief is?  Daarom biedt ze ook lekkere, gezonde thee-alternatieven aan voor bedrijfsevenementen of feestjes.

Annabelle is een echte talenknobbel, ze geeft de proeverijen in het Nederlands, Frans, Engels, Duits of Japans, en zit in haar 2de jaar Chinees.


close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x