Over Mieke

Al van kinds af aan had Mieke een diepe voorliefde voor chocolade, dus volgde ze een opleiding tot chocolatier bij het PIVA in Antwerpen. Tijdens die opleiding kwam ze er al snel achter dat chocolatier zijn niet aan haar besteed was: hele dagen in een koud atelier staan en altijd hetzelfde maken, het lag Mieke niet zo. Een job in de evenementensector gaf haar de ruimte om haar organisatietalent te ontplooien, maar het bloed – of de chocolade – kruipt waar het niet gaan kan. Het bleef kriebelen.

Uit haar drie passies: organiseren, ondernemen en chocolade, ontstond Chocola-Tuti. Wat startte met het geven van chocolade workshops aan kinderen en volwassenen is ondertussen uitgegroeid tot een volledig concept. De workshops evolueerden naar heuse teambuilding activiteiten en het chocoladehuis groeide uit tot een ideale vergaderlocatie.

Mieke doet niets liever dan haar kennis te delen en verschillende netwerken bij elkaar te brengen. Samen brainstormen over nieuwe ideeën, lachen en ervaringen uitwisselen creëert een nieuwe band tussen ondernemers en hun personeel. “Heerlijk wanneer ik daar aan bij kan dragen,” vindt Mieke. 

“Mijn droom is om mensen te motiveren en te inspireren om het beste uit zichzelf te halen, en chocolade is daarvoor mijn middel."

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x