Steun met je relatiegeschenk een goed doel

Bij Chocola-Tuti geloven we dat bedrijven niet alleen chocolade relatiegeschenken aan hun team kunnen geven, maar ook een positieve impact kunnen hebben op de maatschappij. Met ons unieke chocolade boterhammenconcept kan je als bedrijf niet alleen je medewerkers in de watten leggen, maar ook een goed doel steunen en bijdragen aan de Sustainable Development Goals (SDG's).

Over het chocolade boterhammenconcept

Ons chocolade boterhammenconcept is meer dan alleen een lekker tussendoortje voor je team. Het is een uniek relatiegeschenk waarbij een deel van de opbrengst rechtstreeks naar een goed doel gaat, namelijk VZW Beter, die zich inzet voor het aanpakken van het lege brooddozenprobleem op basisscholen.

relatiegeschenk

relatiegeschenk

relatiegeschenk

Bedrijven zoals Group S, advocatenkantoor LM&DS en Freelance Office gingen je al voor, lees hier enkele reviews!

Hoe werkt het?

Je kan kiezen uit speciale themapakketten voor verschillende gelegenheden, zoals Sinterklaas, Kerst en Pasen. Deze pakketten bevatten niet alleen heerlijke chocolade, maar ook een smakelijke chocolade boterham. Zo kunnen je medewerkers genieten van een heerlijke traktatie terwijl ze tegelijkertijd een verschil maken voor anderen.

Daarnaast wordt je bedrijfslogo op een sticker op de verpakking geplaatst, vergezeld van een uitleg over jouw bedrijfsbijdrage aan het goede doel en de activiteiten van de organisatie. Op deze manier worden alle medewerkers geïnformeerd over het initiatief en de betrokkenheid van jouw bedrijf.

Waarom kiezen voor ons chocolade boterhammenconcept als relatiegeschenk?

Onze personeelsgeschenken creëren momenten van oprechte vreugde, verbondenheid én impact. Met onze ambachtelijke chocolade-ervaringen bieden we niet alleen een smaakvolle traktatie, maar ook een kans om je bedrijf te positioneren als een voorloper op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door te investeren in deze unieke chocolade geschenken, onderscheid je je als een werkgever die verder kijkt dan alleen maar zakelijke doelen en ook het welzijn van anderen oprecht ter harte neemt.

Nog eens de voordelen van ons relatiegeschenk op een rijtje:

  • Steun een goed doel en draag bij aan maatschappelijke initiatieven
  • Verwen je team met heerlijke chocolade en laat zien dat je om hen geeft
  • Maak een statement als bedrijf dat zich inzet voor duurzaamheid en de SDG's

Wij nemen alle logistieke rompslomp uit handen. Jij kiest de geschenken die passen bij jouw bedrijf en medewerkers, en wij regelen de rest. Van levering tot het storten van een bijdrage aan het goede doel, wij zorgen voor een naadloze ervaring die jou als werkgever in een positief daglicht plaatst.

Meer weten?

Wil je meer informatie over ons chocolade boterhammenconcept en hoe je als bedrijf een positieve impact kan maken? Neem dan contact met ons op. Samen kunnen we een verschil maken en genieten van heerlijke chocolade!
close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x