Team up for energy

Team up for energy

Dé laagdrempelige oplossing voor het welzijn van al jouw werknemers!  Onze energieke bewegingscoach Hannes neemt je letterlijk mee naar buiten voor een grote dosis feel good en fun.  Hij brengt, zonder enige twijfel, jouw team in beweging. Weg met mentale stress, teamconflicten, te veel zitten en te weinig energie!  Hij maakt van jullie een gezond top team!

Ja, ik wil een leuk teamevent ervaren én vraag nu mijn persoonlijke offerte aan!

Hannes bezit het talent om iedereen in beweging te brengen, om de simpele reden dat het zijn onvoorwaardelijke passie is. Tijdens de teambuilding krijg je tips en technieken om je zelfvertrouwen een boost te geven en je energiepeil hoog te houden, zowel op de werkvloer als daarnaast. Gaandeweg wordt er overgegaan tot teamversterkende oefeningen, die sommigen uit hun comfortzone zullen halen, maar die je helpen in je eigen kracht te leren staan. 

Er wordt daarbij ook gewerkt aan de bewustwording van het belang van bewegen om gezond en vol energie in het leven te kunnen staan.

Meerwaarde voor jouw team?

Door meer te bewegen gaan mensen creatiever worden, verhoogt de betrokkenheid, de focus en de productiviteit.   Je krijgt ook veel tips en technieken rond het efficiënt en economisch ademen en bewegen. Samen fun hebben en gezonde lucht inademen stimuleert de creativiteit en dynamiek onderling.  Deze energy boost geeft je onmiddellijk een positief effect.  

Lees de talrijke reviews op Google

Praktisch:

Waar: Bij ons of op een door jullie gekozen locatie
Aantal deelnemers: vanaf 15 tot 20 personen
Duur: 1 tot 2 uur

Talen: Nederlands, Frans en Engels
Prijs: op aanvraag

Voor wie?

Teams die in een informeel kader elkaar beter willen leren kennen, de buitenlucht appreciëren, willen bewegen, fun willen beleven én het team hechter willen maken.
Dit is een activiteit waarbij de nadruk 100% ligt op samenwerking!
Deze activiteit is letterlijk voor iedereen haalbaar!  Is er toch iemand minder mobiel dan zoekt Hannes altijd voor een oplossing.

Mag het iets meer zijn? 

Wil je met je teambuilding een hele dag bij ons vertoeven? Dat kan, van harte welkom!
Het is onze missie om jou en je team een bijzondere dag aan te bieden. Vertel ons je wensen en we maken je een interessant voorstel. Kortom, een gevulde dag vol ontdekkingen, ontmoetingen en bijzondere verbindingen.

Ja, ik wil een leuk teamevent ervaren én vraag nu mijn persoonlijke offerte aan!


close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x