Testimonials chocolade

star
star
star
star
star

Van eerste contact voor bestelling tot levering, TOP service!

Sofie Willems - Soundtalks

star
star
star
star
star

Onze 1500 medewerkers waren in de wolken met hun cadeautje. Ze vonden dat ze echt verwend werden en toonden dat maar wat graag op sociale media. Mieke biedt een ongeziene service. Naast de topkwaliteit van haar producten voel je je als klant nog altijd koning bij haar. Daarbij gaat ze heel ver om je cadeau zo persoonlijk mogelijk te maken.

Ans Tambuyzer - Acerta

star
star
star
star
star

Ik gaf Mieke een chocolade-challenge en zij nam deze met twee handen aan! Beter nog, ze volbracht de uitdaging tot een geweldig goed einde.

Mariska Bommaert

star
star
star
star
star

Ik bestelde relatiegeschenken via Chocola-Tuti. Wat een leuk, origineel aanbod! De opvolging was ook super. Mieke communiceert heel open en ik was op elk moment goed op de hoogte: van offerte en drukwerk tot en met de verzending. Heel professioneel. En ik heb héél veel complimentjes gehad van tevreden ontvangers. :-)

Sara Reymen - Tekstueel

star
star
star
star
star

Onze merkbeleving is echt enorm belangrijk. Daarom dat we zo graag met Chocola-Tuti samenwerken. Want met jouw relatiegeschenken kunnen we onze klanten een extra beleving laten ervaren op het einde van een strategisch brandingtraject. Chocolade is daardoor niet zomaar chocolade, maar de gedeelde passie van jou en van Opmerkelijk die we kunnen doorgeven om onze klanten blij te maken. Dank je wel voor de fijne samenwerking

Katlijn Voordeckers - Opmerkelijk

star
star
star
star
star

De praline doosjes zien er prachtig uit en ik kan me al voorstellen hoe lekker ze zijn!

Els Niemegeerts - Business Performance Coach

star
star
star
star
star

Heerlijke lekkernijen en het vrolijk advies heb je er gratis van Mieke bij!

Sylvia Nijs, Ingedicon

star
star
star
star
star

The online chocolate workshop was a huge success. You are doing a super job at keeping us entertained. It's been so much fun.

Orla Naughton - Study Abroad Officer - J.E. Cairnes School of Business & Economics National University of Ireland, Galway

star
star
star
star
star

Top kwaliteit en top service, dankzij een top gastvrouw!!

Andries Vanhoof - Sporting Kampenhout

star
star
star
star
star

Het is fijn samenwerken met jou, Mieke! We zijn heel tevreden over de pralinedoosjes. We zijn ervan overtuigd dat onze klanten ook tevreden gaan zijn.

Karen Thys - Lindra

star
star
star
star
star

Na mijn eerste bestelling van relatiegeschenken met Pasen ben ik blijven aankloppen bij Chocola-Tuti. Ik vind dat elk cadeautje spannend en persoonlijk moet zijn, alsof het een verjaardagsgeschenk is. En daar slaagt Mieke iedere keer in. Ze heeft oog voor die details die het verschil maken.

Charlotte Cools - The Online Nut Company

star
star
star
star
star

Jullie zijn bedankt voor de fijne attentie die we nu aan de juffen kunnen geven. We waren ook helemaal weg van het enthousiasme van Mieke.

Kaat Verhoeven - Ter Ham

star
star
star
star
star

Niets anders dan positieve reacties ! Dank je wel !

Marjan Verschueren, De Kraal

star
star
star
star
star

Het was zeer lekker! Het volledige ei was na één dag al op, zegt genoeg niet?

Karin Vandenplas - Lindra

star
star
star
star
star

Thank you very much for the fantastic online chocolate workshop. The text on the plate says, "It contains positive emotions". Currently, it's totally true!

Eglė Vaičiukynaitė - Junior researcher - Kaunas university of technology Ekonomikos

star
star
star
star
star

Eerst en vooral bedankt voor de goede service. Er zijn al superveel pakketjes geleverd en onze mensen zijn laaiend enthousiast.

Hanne Van De Velde - HLB Belgium

star
star
star
star
star

Brilliant as ever :-) And enough chocolate for more than a week

Suzanne Steijleman - International Office bij KU Leuven Campus Brussel

star
star
star
star
star

De doosjes met de kleine paaseitjes waren een groot succes! Heel tof dat ik er toch een gepersonaliseerd kaartje kon bijstoppen. En de kinderen hebben naar hartenlust paaseieren kunnen rapen! Ze hebben zich geweldig goed geamuseerd, en vooral lekker veel gesmuld! Kortom, alles is super goed verlopen, iedereen was in de wolken, en we kijken al uit naar volgend jaar! Bedankt voor alle goede zorgen en voor de geweldige chocolade en de mooie herinneringen die je met je chocolade mogelijk hebt gemaakt. Je bent een toppertje!

Elke Van de Zande - Finnez

star
star
star
star
star

De eitjes zijn overigens overheerlijk! Ook de kids waren heel snel om ze te plunderen ;)

Kelly Absillis - Xenit Solutions

star
star
star
star
star

Een mooi verzorgde levering ontvangen, waarmee we heel wat mensen blij hebben gemaakt!

Nicole Vliegen

star
star
star
star
star

Each time when I connect with Mieke, I instantly get happy and feel the energy. Nothing is too much... she's a real entrepreneur and for sure someone who thinks outside of the box and thinks along with the customer. Her uniqueness is her best selling point, not to forget her never ending smile. It speaks for itself the products she works with are coming with honesty and the best quality.

Sandra Cools, Executive assistant SalesForce

star
star
star
star
star

Met de teamverantwoordelijken van het departement hebben we een Whatsapp-groep en het regent al de hele dag positieve reacties in de groep. De teamverantwoordelijken die hun chocolade zelf gekregen hebben, zijn heel tevreden, en ook hun teamgenoten reageren super enthousiast en dankbaar.

Justine Sys, teamverantwoordelijke, Vlaanderen, departement cultuur, jeugd en media

star
star
star
star
star

Topservice en zeer leuke geschenkjes waar onze collega's steeds met veel plezier naar uitkijken. Geweldig van jou dat je zo een opvolging doet voor je klanten.

Valerie Buelens, office manager Roolit

star
star
star
star
star

Super lekkere chocolade!!! Levering voor de deur is heel fijn.

Wendy Van Ingelghem

star
star
star
star
star

Mieke is very professional and just has a love for everything chocolate! She made our team so happy with the delivery of chocolate for Easter right to everybody's door. Thank you so much for making this happen and these thanks go out to your team as well. We will definitely be back for more!

Peter Van Den Steene, CEO and senior adviser, Presence Group

star
star
star
star
star

Mieke is een top-dame ! Als je ooit met chocolade wil werken, dit is "the place to be" !

Laurence Vanham

star
star
star
star
star

Om mijn mensen tijdens de Corona lockdown een hart onder de riem te steken, gaf ik heel toepasselijk een pakket chocolade hartjes aan elk van hen. Heel gemakkelijk via de website te bestellen. Een pluspunt was dat ik de kaart kon personaliseren. De chocoladepakketten werden enkele dagen later in hun brievenbus gedropt! De chocolade van Chocola-Tuti vonden ze overheerlijk! Mieke is een enthousiaste ondernemer, altijd supervriendelijk en met een persoonlijke service.

Joke Delronge - Ergonoom en preventieadviseur - Jocomotion

star
star
star
star
star

Super lekkere chocolade! Mooi verpakt en snelle aan huis levering, veel lof!

Evi Hiels

star
star
star
star
star

Thank you Mieke for always going the extra mile in your creations.

SalesForce

star
star
star
star
star

Chocolade is altijd een goed idee!

Ragna Van Den Bergh

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x