Testimonials meetingruimte

star
star
star
star
star

Topavond beleefd bij Mieke van Chocola-tuti. Ze is de perfecte gastvrouw, vriendelijk, hulpvaardig en goedlachs. Meteen op je gemak op een gezellige locatie.

Ilse Van Tongerloo - Brandologic

star
star
star
star
star

Brainstorming sessie gedaan met het Unilever Food Solutions team op een zeer leuke en ontspannen locatie. Warme ontvangst door de gastvrouw, je komt als het ware bij je thuis in een familiale omgeving, lekker ontbijt en een gezonde smakelijke lunch. Een aanrader.

Philippe Dhoedt - Unilever

star
star
star
star
star

Nog eens heel erg bedankt voor de leuke namiddag en avond gisteren. De mensen leken er heel erg van genoten te hebben. Ik hoorde enkel maar positieve reacties, ook over het eten nadien. Hopelijk kunnen we nog eens terug komen met ons eigen team.

Kristien Thoelen - Kellogg

star
star
star
star
star

Dank voor de hele warme en hartelijke ontvangst Mieke. Mooi om te zien hoe jij uit eerste hand ook kan vertellen over de cacao teelt. Samen kunnen we organisaties bewust maken dat chocolade eten niet zo maar een evidentie blijft tenzij we actie ondernemen voor het klimaat.

Xavier Criel - X4Resilience

star
star
star
star
star

Ik hoor vandaag alleen maar positieve reacties over onze meeting afgelopen maandag. Fijne ruimte, verwend met zoet en lekker eten.

Myriam Wolters - HR Business Partner - Connect Group

star
star
star
star
star

Bedankt voor de goede zorgen Mieke. Het team was enthousiast over de ruimte, want “het was eens iets anders”. De lunch buiten op het terras was een absolute meerwaarde, de tuin is eveneens ideaal om wat te pauzeren.

Els Dedobbeleer, Executive Assistant, Brussels Airport Company

star
star
star
star
star

We werden absoluut warm ontvangen! De zon, lekkere chocolade en het fijne gezelschap maakten het helemaal af!

Tine Bosmans - Virtibo

star
star
star
star
star

Op zoek naar een toffe locatie voor mijn workshop rond teamontwikkeling, kwam ik via via bij Mieke terecht. Bij de eerste meeting was er al meteen een klik. Grote ruimte, alles voorzien, gratis voor de deur parking, lekker ontbijt en lunch, kortom je hebt zelf geen zorgen. Mieke zorgt voor alles en doet dat uitstekend. In de voormiddag nam ik mijn klant door de theorie van de DISC methodologie (gedrags- en communicatievoorkeuren) en Mieke paste dit meteen toe in een aansluitende chocoladeworkshop. Ik tevreden, klant tevreden, en nam bovendien ook nog eens een mooi doosje vol zelfgemaakte chocolade mee naar huis. Absoluut een winning combo die we nog gaan toepassen in de toekomst!

An Deroost, zaakvoerder, ANDE Coaching & Training

star
star
star
star
star

Vergaderen en chocolade proeven op één plek? Wie wil dat nu niet?! Dankzij de goede zorgen van Mieke, konden wij onze meeting eens op een andere plek organiseren. Een zeer nette en fijne omgeving, waardoor het niet lijkt alsof je aan het vergaderen bent.

Joyce Coronado, marketing manager, IReachm

star
star
star
star
star

Ben je op zoek naar een atypische locatie voor je vergadering of je opleiding, dan ben je bij Chocola-Tuti aan het juiste adres. De ruimte biedt tal van mogelijkheden omwille van de openheid. De charme en gastvrijheid van zaakvoerder Mieke is de kers op de taart. Ze laat niets aan het toeval over en je wordt er als een koning verzorgd. Ze stelt de juiste vragen en je wordt ruim op voorhand bevraagd en geïnformeerd zodat je de dag van je event geen verrassingen tegenkomt.

Tilly Buelens, zaakvoerder, Hallinto

star
star
star
star
star

Nog nooit zo'n lekkere fondant mellocakes gegeten. Al is dit een detail zoals er zovele details piekfijn verzorgd zijn bij elk event op Chocola-Tuti. Je gasten tiptop verwennen is de echte specialiteit van Mieke. Ik kom heel graag terug.

Mik Suetens, zaakvoerder van Vamiks

star
star
star
star
star

Mieke ontvangt je in een prachtig kader met een zoete toets. Met chocolade als rode draad doorheen de meeting heb je steeds iets om naar uit te kijken, van te smullen of over te praten. Haar vakkundigheid inspireert je en haar persoonlijkheid motiveert je. Zelfs als gezondheidscoach ben ik fan van de gastvrouw, haar producten en het concept!

Peggy Van Kemseke, zaakvoerder van PeVita

star
star
star
star
star

Voor onze lezing moest de ruimte gemakkelijk bereikbaar zijn, voldoende parking hebben, en vooral origineel en motiverend zijn voor alle mogelijke doelgroepen. Chocola-Tuti beantwoordt letterlijk aan alle criteria én nog veel meer. Dankzij Mieke werd het op alle vlakke een succes, ik beveel haar dan ook van harte aan!

Dirk De Nijs, zaakvoerder, ModuleBuilder

star
star
star
star
star

We voelden dat we een inspirerende plaats nodig hadden om te brainstormen. Chocola-Tuti is hier de perfecte plaats voor! Een warm onthaal met een lekkere broodjeslunch, waarna je met het ganse team in alle stilte kan vergaderen. Alles was tiptop in orde, dus wij komen zeker nog eens terug!

Karine Vandenplas, zaakvoerder, Lindra

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x