Testimonials - ouders

star
star
star
star
star

De kinderen hadden een super dagje tijdens de chocolade workshop lollies maken en brachten enkele “heerlijke” creaties mee- zodat mama ook nog even kon meegenieten Spijtig dat de andere workshops reeds volzet zijn, want ze vonden het zó fijn, dat ze de andere ook wel wouden doen!

Debbie Modi-Nuytkens

star
star
star
star
star

Onze kinderen waren heel enthousiast over hun dagje Chocola-Tuti. Ze waren fier op hun zelfgemaakte truffels, lolly's en ander lekkers. Gelukkig wilden ze delen met ons! ;-)

Eveline Wittemans

star
star
star
star
star

Super leuk chocokamp voor kinderen! Leren over chocolade, creatief zijn met chocolade en natuurlijk volgt de ultieme beloning, namelijk je eigen creatie opeten

Melody Van Ophem

star
star
star
star
star

Ons dochter heeft genoten van dagkamp en bracht heerlijke chocolade mee! Ze kijkt al uit naar eind augustus naar weekje chocokamp! Het is top bij Mieke, bedankt!

An Imbrechts

star
star
star
star
star

Mijn dochter heeft super genoten van het chocokampje en is thuisgekomen met super lekkere én mooi versierde chocolade! Zeker een aanrader!

Ellen De Pelseneer

star
star
star
star
star

Fantastisch kamp! Evita heeft ervan genoten! Nieuwe vriendinnen gemaakt, veel bijgeleerd over chocolade en lekker gesmuld. Bedankt voor de goede organisatie!

Sofie Vander Elst

star
star
star
star
star

Bedankt Mieke , heel de familie heeft ondertussen al gesmuld van de overheerlijke chocolade , het zijn echte kunstwerkjes , knap georganiseerd

Ellen Lesage

star
star
star
star
star

Amy vond het mega super leuk! En lekker

Femke de Peuter

star
star
star
star
star

Bedankt Mieke voor deze super leuke week, ons Maylis vond het GEWELDIG, het was voor haar niet de eerste keer maar zeker niet de laatste keer!!!

Stefanie Van Den Broeck

star
star
star
star
star

Ondertussen hebben we de eerst lekkere dingetjes ook al kunnen proeven! Daar hebben we een week lang naar uitgekeken! SUPER LEKKER!! Bedankt voor het leuke kampje! Zoonlief was super enthousiast!

Kristin Van den Daele

star
star
star
star
star

Lore is er van in de wolken, komt volgend jaar zeker terug !

Sylvia De Cuber

star
star
star
star
star

Kamiel kan in geuren en kleuren vertellen hoe het was, hij geniet er echt van.

Toon Timmers

star
star
star
star
star

Martha geniet er inderdaad van! Ze vertrekt hier elke morgen met een grote glimlach

Carina Gommers

star
star
star
star
star

Het enthousiasme hier was enorm, de creaties wondermooi en de chocolade overheerlijk!! Wij komen zeker terug!!

Inge DG

star
star
star
star
star

Milly vond het super geweldig. Ze heeft haar heel goed geamuseerd. En de mama rn papa vonden de creaties heerlijk

Jessika Janssens

star
star
star
star
star

Super gezellige dame die onze kinderen een fantastische week via Yes Sportkampen bezorgd heeft. Creativiteit, spelletjes en lekkers gecombineerd, ideaal!!! Bedankt Mieke, bedankt Yes sportkampen!

Sigrid Noelanders

star
star
star
star
star

Matthias kwam elke avond vol enthousiasme terug thuis van het kamp. Hij sprak als een pro over Cortez, Cacao-bonen en het gebruik van de spuitzak! Een chocolatier in wording volgens mij!

Kris Tien

star
star
star
star
star

Wauw, wat is Mieke een heerlijke madam om mee samen te werken! Het was een fantastisch leuk kamp voor alle kinderen (en monitoren) ;-) Zonder twijfel 5 sterren waard!

Sanne Catteeuw

star
star
star
star
star

Mijn drie zonen hebben een fantastische week beleefd tijdens het chocoladekampje bij Chocola Tuti! Het was een week vol afwisseling met als centrale thema chocola uiteraard. Ze hebben er ongelooflijk van genoten en ze gingen er helemaal in op, ook in de quiz. Ze keken de hele week ook uit naar het buffet

Katleen Maesen

star
star
star
star
star

Onze dochter vond het een heel leuke tweedaagse en gaat zeker nog eens terugkomen.

Tim Struyf

star
star
star
star
star

Na een chocoladefeestje voor de oudste, deelname aan een chocoladefeestje bij de jongste en een Sporty themadag was het dit jaar tijd voor een chocoladekampje. 2 enorme fans hier (en de mama van hun meegebrachte werkjes). Topmadam en toporganisatie. Chapeau!

Griet Meyen

star
star
star
star
star

Ons zoontje Stan heeft deze zomer ook twee fantastische dagen beleefd bij Chocola-Tuti. Hij was ’s avonds heel enthousiast. Hij keek er voordien maandenlang naar uit om naar het kampje te komen en de 2 dagen bij Chocola-Tuti hebben zijn verwachtingen helemaal waargemaakt. Ik zie hem op de foto’s ook echt genieten en ’s avond toonde hij vol trots zijn prachtige creaties. Ze waren bovendien ook super lekker! Ons dochtertje van 4 kijkt er ook al naar uit om binnen enkele jaren mee te mogen komen. Bedankt Mieke!

Sara Galmart

star
star
star
star
star

Bedankt voor het geweldige chocofeestje gisteren! Ik bewonder echt de manier waarop u de groep van 18 kinderen een hele namiddag hebt kunnen bezig houden met zo'n leuke activiteiten. Ze vonden het super!

Geraldine Claessens

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x