Testimonials - Verjaardagsfeestjes (ontvangen via onze Facebook pagina)

star
star
star
star
star

In 1 woord 'GEWOONWEG GEWELDIG'... Ok, dat zijn 2 woorden, maar er zijn geen woorden genoeg om Mieke en haar chocolade-workshop (verjaardagsfeestje voor 8-jarige) te beschrijven! Vanaf de eerste tot de laatste minuut hangen de kinderen aan haar (chocolade) lippen. Ik zag nog nooit een bende 8-jarigen zo lang zo geconcentreerd :). En mama en papa genoten ondertussen van een lekker kopje koffie met heerlijke chocolaatjes! Voor Noor in elk geval het aller geweldigste feestje dat ze zich kon inbeelden. Bedankt Mieke, wij komen zeker nog eens terug!

Elke Hardeman

star
star
star
star
star

Bedankt voor het geweldige chocofeestje gisteren! Ik bewonder echt de manier waarop u de groep van 18 kinderen een hele namiddag hebt kunnen bezig houden met zo'n leuke activiteiten. Ze vonden het super!

Geraldine Claessens

star
star
star
star
star

We boekten een chocolade workshop verjaardagsfeestje voor onze 7-jarige dochter. Wat een succes was dit! Mieke is een zeer warme, vriendelijke persoon die de kids op een geweldige manier begeleidt. Ik heb meerdere kids horen roepen dat dit het leukste verjaardagsfeestje ever was :-) De blije snoetjes bewezen dit ook. Absoluut een aanrader!

Laetitia Dierinck

star
star
star
star
star

Mijn Dochtertje was er uitgenodigd op een verjaardagsfeestje. Dol enthousiast kwam ze terug. Nog steeds als we voorbij Chocola-Tuti rijden zie je de fonkelingen in haar ogen. De gedachten aan Mieke en de chocolade maken haar nog steeds blij. Chocola-Tuti is absoluut aan te bevelen, voor jong en oud.

Steven Colin

star
star
star
star
star

wij hebben een super leuke ervaring gehad zeer aangenaam en gezellig , heel ontspannend . Mieke ,dikke proficiat , je voelt jou passie voor wat je doet in alles . Doe zo verder

Sonia Michiels

star
star
star
star
star

Unieke belevenis! Elk kind beleeft hier plezier.

Vanessa Elsen

star
star
star
star
star

Mieke is awesome! The workshop concept is excellent and she is great at coordinating groups of young kids. My own 7 year old celebrated her birthday there. She executes and programmes the workshop excellently. We just sat there drinking coffee and tasting her own creations, whilst she taught eager 7 year olds the fascinating world of chocolate making

Elaine Agius

star
star
star
star
star

Voor het 8e verjaardagsfeestje van onze dochter trokken we naar Chocola-Tuti. 10 giechelende en uitgelaten dametjes hadden er de namiddag van hun leven. Ze mochten zelf aan de slag gaan met chocolade en konden er hun creativiteit op botvieren. Nadien mocht al dat lekkers mee naar huis en dat vonden ze fantastisch. Onze dochter zei meteen dat dit het leukste feestje ooit was en ook van de vriendinnetjes (en hun ouders) kregen we alleen maar (dol)enthousiaste reacties!

Jolijn Favest

star
star
star
star
star

Topverjaardagsfeestje van Lily gehad! Wat een ervaring!

Katrien Verhaegen

star
star
star
star
star

Onze dochter heeft daar haar 7e verjaardag gevierd met 8 vriendjes. Ze heeft het leukste feestje ooit beleefd!! De vriendjes vonden het ook geweldig!! Enkel maar positieve en zéééér enthousiaste ouders gehoord! Al het lekkers dat ze achteraf mee naar huis mochten nemen was over heerlijk en daar heeft iedereen van mee genoten!!

Anne Chabot

star
star
star
star
star

Echt top! Mieke doet dit echt zeer professioneel!! Mijn dochtertje Laïs heeft een geweldig feestje, eentje dat zij en haar vriendjes nooit zullen vergeten! Zeker een aanrader!!

Wen Cheun Su

star
star
star
star
star

wat een superleuk megacool feestje was dat zeg :) wij komen zeker en vast terug! Mieke is een superdame ... grappig... heerlijk bijdehand ... zowel voor groot als kleine een unieke ervaring!!!

Jess Van Camp

star
star
star
star
star

Het was een topfeestje voor onze dochter Nyla! Alle kids hebben enorm veel plezier gehad en vonden het feit dat ze zelf met chocolade creatief mochten zijn absoluut fantastisch. Doe zo voort

Ingvild Van Lysebetten

star
star
star
star
star

Super tof verjaardagsfeestje voor ons dochter. Zeer goede inkleding van Mieke! Met vol enthousiasme de kinderen 2 uur kunnen entertainen! echt een grote pluim voor Mieke. Noor vond dit chocolade festijn het tofste verjaardagsfeestje dat we al ooit georganiseerd hebben voor haar. En haar vriendinnen vonden het ook zeer tof. Top activiteit! Prijs-kwaliteit aan te raden!

Piet Van nimmen

star
star
star
star
star

Ons dochtertje vond het haar beste verjaardagsfeestje ever… en de papa en ik hebben er eveneens erg van genoten. Fijn onthaal, met een lekkere tas koffie ☕️ en natuurlijk chocoladeverwennerijtjes

Sandra Huysmans

star
star
star
star
star

Heerlijk vertoeven bij Mieke! Ik fungeerde als taxi voor een jarig feestvarken en haar vrienden maar werd zelf ook 'lekker' in de watten gelegd (ik welde zelfs stiekem de pralines mee nemen - gewoon te veel aanbod). Het feestvarken en de vrienden want daar ging het om werden vlot geloosd in de wondere wereld van chocola en mochten aan de slag gaan in de workshop. Mieke heeft de gave om die jongeren te inspireren en te laten genieten vooral. Ik had mijn krant mee om te lezen, niet dus want het was te boeiend om mee te volgen! bedankt, we hebben genoten

Ann Van Nieuwenhuyzen

star
star
star
star
star

Chocola-Tuti offers more than an original and creative kids party. Mieke is a consummate entertainer and is very able to keep 14 children actively involved and interested for two hours. The children looked so proud bringing their box of chocolate out to their parents after the party. One mama said the next day that her child "was enjoying every piece of chocolate as if it was the most precious thing in the world". And that says it all. Thank you Mieke for making Rachel's party such a special day for her and the kids in her class.

Roisin Dore

star
star
star
star
star

Ik was van tevoren wel wat ongerust dat het feestje uit de hand zou lopen: Stefan en zijn vriendjes kunnen in de uiting van hun enthousiasme nogal hevig zijn. Al gauw bleek dat ik mij totaal geen zorgen had moeten maken. Mieke kan enorm goed met kinderen omgaan. Ze charmeert hen met haar lieve en grappige aanpak, maar kan ook heel kordaat optreden als het nodig is. Ze is een overtuigende 'chocojuf' die alles onder controle heeft zonder streng over te komen.

An Van den Brande

star
star
star
star
star

En of het een geslaagd feestje was! Alle kindjes hebben er van genoten en waren super enthousiast. En Mieke is een hele fijne dame die weet hoe ze de kindjes moeten aanpakken en minstens even enthousiast is als de kinderen, zeker voor herhaling vatbaar!

Lynn Hay

star
star
star
star
star

De kinderen waren allen super enthousiast. Mieke kan kei goed met kinderen omgaan en weet hoe ze ze moet aanpakken. Ze hebben super lekkere chocolade gemaakt en ze vonden het allemaal super leuk. Zeker voor herhaling vatbaar.

Daisy Tanson

star
star
star
star
star

Dankzij een vrolijke noot en een ontwapenende aanpak had Mieke onze vrolijke bende helemaal mee! Samen knutselen met chocolade is de max! Wij zijn alvast fan en onze zoon is trots op zijn “beste verjaardagsfeestje ooit”! Dankjewel Mieke!

Marijke Hillewaere

star
star
star
star
star

Afgelopen zondag een super verjaardagsfeest gevierd voor onze dochter Livia bij Chocola-Tuti. Mieke is een fantastische gastvrouw die heel goed overweg kan met kinderen. De vriendjes hebben er enorm van genoten en de ouders ook

Philip Thielemans

star
star
star
star
star

Een choco-feestje als verjaardagsfeestje voor de kindjes van de klas, SUPER GOED idee ! De kinderen hebben er van genoten, niet alleen van het snoepen maar ook van het maken van de chocoladelollies, de rice krispies en het versieren van de chocolade. Mieke heeft de groep goed in de hand want ze durven nog al eens té enthousiast uit de hoek komen, het was een geanimeerd feestje waar je je geen moment verveelt, ook niet als mama en papa :-) Uiteraard hoef ik er niet bij te vertellen dat de kinderen het het lekkerste feestje van de eeuw vonden! Ik hou vooral in mijn achterhoofd dat Mieke ook een "volwassenenaanbod" heeft, wie weet staan we daar wel sneller terug dan verwacht :-) Dank je wel voor deze geslaagde namiddag, zeker voor herhaling vatbaar!

Nathalie Weckx

star
star
star
star
star

Superleuk verjaardagsfeestje voor ons dochter georganiseerd, vriendelijke en enthousiaste dame. De kinderen hebben zich goed geamuseerd en zijn met veel zelfgemaakte chocolade dessertjes

Solange Legon, mama van Louise

star
star
star
star
star

Gisteren een verjaardagsfeestje gehad thuis gezien de Corona regels. Het was fantastisch! Ze hebben zich geweldig geamuseerd! Een aanrader!

Marijke Verhoeven

star
star
star
star
star

Superleuk verjaardagsfeestje voor mij zoon achter de rug! Met de super enthousiaste chocojuf Mieke hebben de kids 2 uren vol chocoladeplezier beleefd. En nu maar smullen van al dat lekkers dat ze gemaakt hebben. Een aanrader!!!

Cindy De Cock

star
star
star
star
star

Bedankt, het was fantastisch Mieke. Hierbij enkele reacties die ik van de ouders mocht ontvangen: "Tom is enjoying every chocolate piece like it's the most precious thing in the world. Great initiative. Thanks! Emily" "Merci, Asya était enchantée, elle adore le chocolat." "Super bedankt voor het leuk feestje. Charlie vond het fantastisch!" "Thank you very much! Sohen was enchanted!" "Bedankt voor het leuke feestje. Jonathan was super blij! Original."

Mama van Rachel

star
star
star
star
star

Bedankt voor het geweldige chocofeestje gisteren! Ik bewonder echt de manier waarop u de groep van 18 kinderen een hele namiddag hebt kunnen bezig houden met zo'n leuke activiteiten. Ze vonden het super!

Geraldine Claessens

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x