Testimonials vrijgezellenfeest

star
star
star
star
star

WOW! wat een super enthousiaste dame. De passie die Mieke voor chocolade heeft is inspirerend. Voor de vrijgezellen van mijn beste vriendin chocolade workshop gevolgd en hij was geweldig. Mieke stelde de Bruid in Spe direct gerust (want ja die wist van niets) en wij hebben met zen allen een geweldige namiddag gehad. Je start al met een proevertje en gaat met een doosje vol chocolade naar huis. Zeker een aanrader!

Annemie Geeroms

star
star
star
star
star

Wij hebben 2 weken geleden een vrijgezellenworkshop gedaan bij Mieke en het was om duimen en vingers van af te likken (bij de meesten ook letterlijk)

Ine Vertessen

star
star
star
star
star

Afgelopen weekend een zalige vrijgezellenworkshop gevolgd bij Mieke. Gelachen, geproefd, geleerd... kortom: TOP! Mieke paste zelfs tijdens de workshop haar outfit aan aan onze rode 'dresscode'. Wat een gastvrouw!

Tine Rombouts

star
star
star
star
star

Waar beginnen? In de week voorafgaande van het vrijgezellenweekendje dat we hadden gepland voor een vriendin, moesten we onze originele planning wijzigen... Met als resultaat dat we 3 dagen op voorhand ineens op zoek waren naar een last minute oplossing voor een leuke activiteit! Lang leve Mieke, na een berichtje, had ze toevallig een annulatie gehad en wou ze ons met veel plezier ontvangen. Zo gezegd, zo gedaan, die zaterdag zijn we ontvangen met lekkere bubbels, een super gastvrouw, lekkere chocolade en heel veel plezier. Mieke, nog eens heel hard bedankt voor dit, je was een redder in nood en ik heb een vermoeden dat ons bezoek nog wel een aantal boekingen zal brengen voor verjaardagsfeestjes! De chocolade was heeeeeeeerlijk!

Sofie De Leus

star
star
star
star
star

Net thuis van een fijne workshop met Mieke! We hebben studentenhaver gemaakt die zoooooveel lekkerder is dan uit de winkel, maar da's wellicht omdat we ze met veel liefde en plezier hebben gemaakt.

Leila Van der Mauten

star
star
star
star
star

Mieke is een top-dame ! Als je ooit met chocolade wil werken, dit is "the place to be" !

Laurence Van Ham

star
star
star
star
star

Hele leuke avond gehad. Gezellig ingericht. De gastvrouw Mieke verteld alles met passie en maakt er samen met jou een gezellige avond van. Zeker aan te raden!

Jolien Lens

star
star
star
star
star

Deze hartelijke dame ontvangt je in een prachtig kader met een zoete toets. Met chocolade als rode draad doorheen de workshop heb je steeds iets om naar uit te kijken, van te smullen of over te praten. Haar vakkundigheid inspireert je en haar persoonlijkheid motiveert je. Zelfs als gezondheidscoach ben ik fan van de gastvrouw, haar producten en het concept!

Peggy Van Kemseke

star
star
star
star
star

Het was een zeer interessante en leerrijke workshop! Een zeer geslaagde workshop gebracht door een leuke dame. Een toffe activiteit voor een vrijgezelle feestje. Een echte aanrader!

Kathleen De Buck

star
star
star
star
star

Het was een top activiteit met de tofste vriendinnen die mijn vrijgezellenweekend gepland en gerealiseerd hebben! De workshop was meteen een schot in de roos.

Kelly Van Den Bosch

star
star
star
star
star

Gisteren hebben wij een onvergetelijk chocolade avontuur beleefd, zeer aangenaam gepresenteerd en oh zo leuk en vooral HEEL LEKKER

Liezeke Van Buggenhout

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x