Zelf truffels maken met het hele team

Als onderzoeker bij Toerisme Vlaams-Brabant zie ik veel workshops de revue passeren. Zo kende ik ook de chocoladesessies van Mieke. Toen ik in het najaar van 2020 op zoek ging naar een leuke afsluiter van het jaar, was ik aangenaam verrast door de online formule van Chocola-Tuti.

Iedereen houdt van chocolade

Het voorstel om zelf truffels te maken, was bij de collega’s een schot in de roos. Want bijna iedereen lust chocolade, toch? Het is veel toegankelijker dan bijvoorbeeld een online bier- of wijntasting. Zeker tijdens de kantooruren. In deze workshop gaf Mieke trouwens een uurtje persoonlijke begeleiding. Dat stapje meer was voor ons een geruststelling. Niet iedereen is even handig in de keuken. Maar met wat online hulp waren die truffels zo gemaakt.

Animo verzekerd

Het deed deugd om elkaar in een ontspannen kader terug te zien, al was het via het scherm. De sfeer zat er goed in. Sommige collega’s hadden zich verkleed, bij andere teamleden lukte het niet altijd even goed en dan supporterden we natuurlijk. En wat waren we trots op onze eigen creaties die we met de restjes chocolade maakten en aan elkaar toonden! Na zoveel maanden deden we echt iets samen.

Een aanrader

Deze workshop waarbij je zelf truffels leert maken, is een aanrader. Mieke zorgt voor een perfecte service, luistert goed naar de klant en is heel professioneel en vriendelijk. Ik kreeg vele berichtjes na de sessie over hoe leuk én lekker het was. Dan weet je natuurlijk meteen dat deze online workshop een goede keuze was.

Wil je net zoals Baptist zelf truffels maken met je collega’s tijdens een leuke workshop? Neem dan gerust contact met me op.


close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x