We zijn gefascineerd door alle aspecten en geheimen van chocolade en willen deze passie en knowhow doorgeven via de Chocola-Tuti Academy. De thema’s zijn heel divers, zoals een unieke bier- en chocoladeproeverij, een Zuid-Amerikaanse streetfood workshop of een thee- en chocoladeproeverij.
Bovendien verleggen we onze chocoladegrenzen door samen te werken met onze Chocola-Tuti Friends. Deze mensen zijn stuk voor stuk begeesterd door hun producten en hun vak.
CORONAMAATREGELEN
We volgen de huidige richtlijnen van de overheid. Samenscholingen van groepen is op dit moment nog steeds verboden. Om die reden kunnen onze workshop niet doorgaan.
Waan je in de zevende hemel met deze proeverij! Je snoept van uitzonderlijke combinaties van lokale bieren en exclusieve pralines, geselecteerd door zytholoog Werner.
Er gaat niets boven gezellig samen koken en genieten van een zelf gemaakt feestmaal. Bereid je team voor op toekomstige uitdagingen met een culinaire topervaring!
Chocolade en thee is al eeuwenlang een ideaal paar. Stap binnen in de boeiende wereld van thee en ontdek samen met theesommelier Annabelle welke thee bij welke chocolade past.