Al van kindsbeen af aan had Mieke een diepe voorliefde voor chocolade, dus volgde ze een opleiding tot chocolatier bij het PIVA in Antwerpen. Tijdens die opleiding kwam ze er al snel achter dat chocolatier zijn niet aan haar besteed was: hele dagen in een koud atelier staan en altijd hetzelfde maken, het lag Mieke niet zo. Een job in de evenementensector gaf haar de ruimte om haar organisatietalent te ontplooien, maar het bloed – of de chocolade – kruipt waar het niet gaan kan. Het bleef kriebelen.

Uit haar drie passies: organiseren, ondernemen en chocolade, ontstond Chocola-Tuti. Wat startte met het geven van chocoladeworkshops aan kinderen en volwassenen is ondertussen uitgegroeid tot een volledig concept.  De workshops evolueerden naar heuse teambuilding activiteiten en het chocoladehuis groeide uit tot een ideale vergaderlocatie.

Mieke doet niets liever dan haar kennis te delen en verschillende netwerken bij elkaar te brengen. Samen brainstormen over nieuwe ideeën, lachen en ervaringen uitwisselen creëert een nieuwe band tussen ondernemers en hun personeel. “Heerlijk wanneer ik daaraan kan bijdragen,” vindt Mieke.  “Mijn droom is om ondernemers te stimuleren en te verbinden door samen de wondere wereld van chocolade te beleven!”


Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x