Testimonials familiefeest

format_quote
star
star
star
star
star

Ik wou een lentefeest voor mijn dochters waarbij alle neven en nichten, jong en oud, konden genieten. Het was ongelooflijk hoe Mieke alles op zo’n manier coördineerde dat alle kinderen, wiens leeftijden varieerden van 4 tot 17 jaar, werkelijk alle chocoladecreaties konden maken. Ze werkten samen en staken er elk op hun eigen manier iets van op. De kinderen waren erg trots om hun creaties te tonen. Mieke was zo attent om ons achteraf een ganse reeks foto’s op te sturen waardoor we nog lang konden nagenieten!

Luc Berlamont

star
star
star
star
star

Een heel leuke herinnering aan een super leuke workshop !!!! Wij hebben genoten van het diner buiten in de tuin. Een mooie en gezellige afsluiter van de dag !

Rita De Donder

format_quote
star
star
star
star
star

Heel erg bedankt voor de fijne workshop! Ik vond het spannend of het zou lukken om er echt mee bezig te zijn met de kleine kindjes erbij. Wel dus.

Kris Nelen

format_quote
star
star
star
star
star

Zo’n workshop met chocolade was voor mijn familie echt deugddoend vermaak gedurende 2 uur: leuk, fijn, creatief en vooral lekker! Iedereen werd begeesterd! We werden erg enthousiast toen we onze eigen mogelijkheden ontdekten, omdat Mieke ons zo goed begeleidde. Ze is de allerbeste en heeft een mooie en aangename stem. Haar manier van uitleggen, kennis, aanpak en bewegwijzering naar de chocoladewereld maakten van ons bijna professionelen. Dankzij de workshops van Chocola-Tuti kregen mijn gezin en ik een originele ervaring.

Lutgard Robijns

format_quote
star
star
star
star
star

Mieke begeesterde ons met allerlei wetenswaardigheden over cacao. We kregen waar voor ons geld: ontelbare ideeën en veel chocolade om thuis na te genieten. Met de schat aan informatie en je ervaring kan je telkens weer een eigen chocoladefabriekje creëren.

Audrey De Sutter

format_quote
star
star
star
star
star

Feestje met de familie voor Hanne haar 10de verjaardag. De max, kids en wij vonden het geweldig en hebben wat bijgeleerd! Ook fijn dat er rekening wordt gehouden met allergieën!!! Wij komen nog terug!

Els Jacobs

format_quote
star
star
star
star
star

Wij hebben een super leuke ervaring gehad zeer aangenaam en gezellig , heel ontspannend . Mieke ,dikke proficiat , je voelt jou passie voor wat je doet in alles . Doe zo verder !!

Sonia Michiels

format_quote
star
star
star
star
star

Top verjaardagsfeestje gehad! Wat een ervaring!

Katrien Verhaegen

format_quote
star
star
star
star
star

Het communiefeest van onze dochter is supergoed verlopen. We hadden gereserveerd in restaurant De Kansel in Leuven. Na ons voorgerecht volgde de verrassing: een chocoladeworkshop met Mieke. Iedereen heeft zich goed geamuseerd. Zelfs de opa's waren enthousiast chocolade figuurtjes aan 't spuiten en onze dochter heeft er van genoten. Mieke legde alles duidelijk uit. De kinderen hadden goed opgelet en wisten precies op welke temperatuur de chocolade moest zijn. Dat iedereen op het einde een doosje meekreeg met zijn eigen creaties, maakt het helemaal af. Dankjewel Chocola-Tuti!

Benny Van Hove

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x