Testimonials - Thee- en chocoladeproeverij

format_quote
star
star
star
star
star

Iedereen vindt in deze degustatie wel iets nieuws, zowel mensen die van de gewone thee in zakjes houden als degenen die de verfijndheid van losse thee appreciƫren. Deze proeverij zou ik aanbevelen aan theeliefhebbers, maar is zeker ook een boeiende kennismaking voor mensen die niet zo vertrouwd zijn met de drank.

Stefan Lauwers

format_quote
star
star
star
star
star

Jullie theesommelier is een fantastische gids bij een ontdekkingsreis naar het thee-universum! Ze kan enorm passioneel vertellen. Ze weet echt veel en lijkt werkelijk alle vragen te kunnen beantwoorden. De informatie die ze gaf was nuttig en interessant.

Elke Hombroeckx

format_quote
star
star
star
star
star

Thee blijkt een fascinerend product met unieke soorten en bereidingswijzen. Er zit zo veel meer achter dan je ooit voor mogelijk had kunnen houden; je ontdekt echt een onbekende wereld die boeit door zijn onverwachte variatie en rijkdom De chocolade was van een topkwaliteit die ik niet verwacht had en werkelijk verrukkelijk.

Anke Dillen

format_quote
star
star
star
star
star

Er was een gezellige en gemoedelijke huiskamersfeer. We kregen verschillende soorten thee en infusies met chocolade, die aan een vlot tempo in een 2-tal uurtjes werden geserveerd. De smaken waren uitgesproken en we kregen een voorproefje van de nieuwste trends. Nadien voelden we ons zalig voldaan.

Liesbeth Boeckx

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x