Familie workshop 'A family affair'

Dé ideale 'Staycation' activiteit tijdens deze Corona periode!
Omdat er veel buitenlandse vakanties deze zomer niet kunnen doorgaan, kiezen heel wat families voor lokale activiteiten. Een ongedwongen chocoladeworkshop met het gezin, is daar alvast een mooi voorbeeld van.
Van harte welkom!

Voor het hele gezin, met kinderen
Wordt oma 75 jaar, papa 40 of dochterlief 18?  (Klein)kinderen, (groot)ouders, neven en nichten,… ‘A Family Affair’ is er voor een divers publiek. Dankzij een aangepast programma kunnen mensen van alle leeftijden deelnemen. Deze workshop verloopt op het ritme van de kinderen, zij mogen eveneens mijn 'assistent' zijn!

Het gaat hier vooral om de beleving en het plezier dat je samen als familie ervaart. Van lolly’s voor de kinderen tot pralines voor oma, tegen het einde van de workshop gaat iedereen naar huis met een doos vol zelfgemaakte traktaties.

Zonder kinderen
Heb je iets te vieren en wil je dit graag samen met je familie doen, maar zonder kleine kinderen? Broer- of zussendag, een familiereünie, of gewoon iets origineels doen met z’n allen? We verwelkomen je met een drankje en enkele heerlijke zoetigheden.

Je krijgt uitleg over enkele basisprincipes binnen de chocoladewereld en gaat daarna onmiddellijk aan de slag. Maak je eigen pralines met studentenhaver, spuit ganache pralines of truffels en je eigen chocolade kommetje om ze in te presenteren. Iedereen neemt een overvolle doos aan zelfgemaakte chocolaatjes mee naar huis!

Wat hoort er bij jullie onvergetelijke familieworkshop?

  • Warme ontvangst met heerlijke huisgemaakte lekkernijen
  • Je neemt ongeveer 500 gram zelfgemaakte chocolaatjes per persoon mee naar huis!
  • Professionele lesgever
  • Schort
  • Tijd voor een groepsfoto!

Ben je curieus naar wat de kinderen en hun ouders ervan vonden? Lees dan zeker hun recensie hier of de talrijke Google reviews hier.

Praktisch:

Duur: 1,5 uur of 2 uur indien er veel (kleine) kinderen aanwezig zijn
Aantal deelnemers: minimum 8 tot maximum 20 personen
Wanneer: heel de week en weekend
Prijs:
50 euro per volwassenen
40 euro voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar
kinderen jonger dan 6 jaar zijn gratis


Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x