Familie workshop 'A family affair'

Dé ideale 'Staycation' activiteit tijdens deze Corona periode!
Omdat er veel buitenlandse vakanties deze zomer niet kunnen doorgaan, kiezen heel wat families voor lokale activiteiten. Een ongedwongen chocoladeworkshop met het gezin, is daar alvast een mooi voorbeeld van.
Van harte welkom!

Voor het hele gezin, met kinderen
Wordt oma 75 jaar, papa 40 of dochterlief 18?  (Klein)kinderen, (groot)ouders, neven en nichten,… ‘A Family Affair’ is er voor een divers publiek. Dankzij een aangepast programma kunnen mensen van alle leeftijden deelnemen. Deze workshop verloopt op het ritme van de kinderen, zij mogen eveneens mijn 'assistent' zijn!

Het gaat hier vooral om de beleving en het plezier dat je samen als familie ervaart. Van lolly’s voor de kinderen tot pralines voor oma, tegen het einde van de workshop gaat iedereen naar huis met een doos vol zelfgemaakte traktaties.

Zonder kinderen
Heb je iets te vieren en wil je dit graag samen met je familie doen, maar zonder kleine kinderen? Broer- of zussendag, een familiereünie, of gewoon iets origineels doen met z’n allen? We verwelkomen je met een drankje en enkele heerlijke zoetigheden.

Je krijgt uitleg over enkele basisprincipes binnen de chocoladewereld en gaat daarna onmiddellijk aan de slag. Maak je eigen pralines met studentenhaver, spuit ganache pralines of truffels en je eigen chocolade kommetje om ze in te presenteren. Iedereen neemt een overvolle doos aan zelfgemaakte chocolaatjes mee naar huis!

Wat hoort er bij jullie onvergetelijke familieworkshop?

  • Warme ontvangst met heerlijke huisgemaakte lekkernijen
  • Je neemt ongeveer 500 gram zelfgemaakte chocolaatjes per persoon mee naar huis!
  • Professionele lesgever
  • Schort
  • Tijd voor een groepsfoto!

Ben je curieus naar wat de kinderen en hun ouders ervan vonden? Lees dan zeker hun recensie hier of de talrijke Google reviews hier.

Praktisch:

Duur: 1,5 uur of 2 uur indien er veel (kleine) kinderen aanwezig zijn
Aantal deelnemers: 8 tot 20 personen
Tijdens deze Corona periode mag het aantal ook minder zijn, echter hanteren we wel een forfait van 250 euro.
Wanneer: heel de week en weekend
Prijs:
50 euro per volwassenen
40 euro voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar
kinderen jonger dan 6 jaar zijn gratis

CORONA MAATREGELEN

We volgen de huidige richtlijnen van de overheid. 
Samenscholingen van grote groepen zijn verboden, enkel een groep tot 10 personen is toegelaten. Voorlopig is de groepsgrootte daardoor beperkt tot 9 personen (exclusief de lesgever en kinderen jonger dan 12 jaar).
Kom je met je gezin van bijvoorbeeld 5 personen (wonen onder hetzelfde dak), dan mag je nog steeds 9 extra personen uitnodigen. Mondmaskers zijn niet verplicht in familieverband.

Er is handgel aanwezig, deze wordt gebruikt bij het binnenkomen, tijdens de pauze en bij het vertrekken.  Voor en na de workshop kan je je handen wassen.

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x