Lager onderwijs

Ga je als juf of meester met je klas naar de chocoladetempel van Côte d’Or? Leer je over Afrika? Heb je het thema chocolade in je lessen of wil je gewoon je lessen WO een creatieve touch geven?

Chocola-Tuti laat kinderen graag kennismaken met de wondere wereld van chocolade. Ze gaan creatief aan de slag en leren heerlijk en ongedwongen werken met chocolade. We starten met het versieren van lolly’s, grappige figuurtjes en letters maar ook studentenhavers en krokante rotsjes.  Je kan tot bij ons in Kampenhout komen of ik kom tot bij jullie op school.

Secundair onderwijs

Ben je leerkracht in het secundair onderwijs en wil je je leerlingen eens laten kennismaken met het vak ‘chocolatier’? Chocola-Tuti komt graag een halve dag of een hele dag lesgeven over chocolade. Een lesuur over de geschiedenis, groei- en productieproces, een proeverij, en tot slot een leuke praktijkles. Heb je liever eens een korte workshop als onderdeel van je daguitstap, ook dat is mogelijk.


Enkel voor leerkrachten

Op zoek naar een leuke activiteit met alle leerkrachten? Wil je graag het geheim van chocolade tempereren komen oefenen, zodat je later zelf aan de slag kan gaan in je eigen klas? Jullie zijn van harte welkom.

We werken voor scholen meestal een voorstel op maat uit, dus aarzel zeker niet om contact met ons op te nemen.

CORONAMAATREGELEN
We volgen de huidige richtlijnen van de overheid. Samenscholingen van groepen is op dit moment nog steeds verboden, ook voor kinderen tot 12 jaar. Om die reden kan een workshop niet doorgaan.

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x